Αυτές είναι οι 5 τέλειες γυναίκες για το 2020

autes-einai-oi-5-pio-teleies-gunaikes-gia-to-2020-pio-teleies-gunaikes-gia-to-2020
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μια διεθνής εταιρεία personal training ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μεγάλης παγκόσμιας δημοσκόπησης.

Η Ultimate Performance είναι ένας επιχειρηματικός κολοσσός στην παγκόσμια αγορά fitness, προσφέροντας υπηρεσίες personal training σε εκατομμύρια πελάτες μέσα από 19 παραρτήματα σε 9 χώρες, καθώς και μέσω διαδικτυακών προγραμμάτων εκγύμνασης στο σπίτι, με την υπογραφή κορυφαίων επαγγελματιών προσωπικής προπόνησης.   
Τον προηγούμενο Φεβρουάριο το τμήμα influence marketing της εταιρείας ζήτησε από τους πελάτες της να ψηφίσουν μια διάσημη γυναίκα, την οποία θαυμάζουν περισσότερο για τη σωματική της κατάσταση. Τα αποτελέσματα της έρευνας ανακοινώθηκαν τον προηγούμενο μήνα, και ανακηρρύσουν στις 5 πρώτες θέσεις τις εξής:

Νο1. Jennifer Lopez (50): «Είναι αληθινά ενδιαφέρων έως και απρόβλεπτος ο τρόπος με τον οποίο η σούπερ σταρ της show biz καταφέρνει να εμπνεύσει σχεδόν δυο γενιές της ποπ κουλτούρας, με κύριο όπλο της την φυσική εικόνα του σώματός της», λέει ο Nick Mitchell, CEO και ιδρυτής της Ultimate Performance. «Αλλά αυτό δεν είναι εντέλει παράξενο, αν κάποιος γνωρίζει ότι η J.Lo πασχίζει καθημερινά -χρόνια τώρα-, να δουλεύει επίμονα στο γυμναστήριο», προσθέτει.
Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις του ο προσωπικός προπονητής της Dodd Romero, η Jennifer αναμειγνύει δεκάδες μεθόδους προπόνησης στην εβδομαδιαία ρουτίνα της, από πυγμαχία, τρέξιμο και TRX έως γιόγκα και Pilates. Επίσης, η ίδια η σταρ αναφέρει συχνά στις αναρτήσεις της στα social media ότι οι προπονήσεις της αποτελούν για την ίδια μια αληθινή καθημερινή ιεροτεστία που δεν χωρά υπαναχωρήσεις και δικαιολογίες, ενώ αποφεύγει κάθε είδους τηγανισμένης τροφής και ζάχαρης.

Νο2. Jennifer Aniston (51): «Κάτι παρόμοιο με τη Jennifer Lopez ισχύει και για την Jennifer Aniston, η οποία όχι μόνο φαίνεται να αψηφά το χρόνο, αλλά αποτελεί και έμπνευση φυσικής κατάστασης για πολύ νεότερες  ηλικιές», αναφέρει ο Mitchell. 
Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της η Aniston, δεν ξεκινά τη μέρα της χωρίς 30 λεπτά στο διάδρομο, 20 λεπτά στο ελλειπτικό και άλλα 15 στο στατικό ποδήλατο, ενώ είναι fun της διαλείπουσας νηστείας. 

Νο3. Jessica Alba (39): Το σώμα της δείχνει σήμερα πολύ πιο σφιχτό από ό,τι στο ξεκίνημα της καριέρας της (15 χρόνια πριν), και ίσως αυτός είναι ο λόγος που κατέλαβε την 3η θέση στη λίστα. Πώς εξηγείται αυτό; «Προπονήσεις με τη μέθοδο ΗΙΙΤ, διατάσεις, βάρη και γιόγκα», λέει η ίδια σε αναρτήσεις της στο Instagram.

Νο4. Beyoncé (38): Μια ακόμη θεά της show biz, που καταλαμβάνει μια πολύ τιμητική θέση στη λίστα της Ultimate Performance. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί όπως αναφέρει ο Mitchell, «...η pop star είναι μια φανατική του personal training, με τον προσωπικό της coach Marco Borges, να ενισχύει διαρκώς την αφοσίωσή της σε προγράμματα άσκησης με το ίδιο το σωματικό βάρος της, συνδυαστικά με τρέξιμο πολλών χιλιομέτρων μέσα στη βδομάδα».

Νο5. Gal Gadot (35): H Ισραηλινή ηθοποιός, η οποία μαγνήτισε το κοινό μέσα από το ρόλο της ως Wonder Woman, είναι μια γυναίκα πολύ αφοσιωμένη στην προπόνηση και την υγιεινή διατροφή. Η ίδια έχει πει ότι ασκείται καθημερινά έως και έξι ώρες, συνδυάζοντας προγράμματα με βάρη στο γυμναστήριο, χορό, πολεμικές τέχνες και ιπασσία. 

THE BEAUTY TEAM