Η Gwyneth Paltrow είναι το νέο παγκόσμιο πρόσωπο μιας ένεσης για τις ρυτίδες

i-gwyneth-paltrow-einai-to-neo-pagkosmio-prosopo-tis-antirutidikis-enesis-xeomin
ΤΡΙΤΗ, 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τρέμε, Botox…

Όταν η Gwyneth Paltrow προτείνει κάτι, ο κόσμος ακούει και την ακολουθεί. Αυτό προφανώς θα συμβεί και τώρα, που η 47χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε την πρώτη της συνεργασία με τις ενέσιμες θεραπείες Xeomin -το αντίπαλο δέος του Botox.
«Ποτέ δεν ήμουν οπαδός των ενέσιμων αισθητικών επεμβάσεων προσώπου», λέει αποκλειστικά στο New Beauty, «αλλά λίγες μέρες πριν από τα 40α γενέθλιά μου, πέρασα μια κρίση μέσης ηλικίας και αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα στην αντιγηραντική μου ρουτίνα. Μετά από μακρές συνομιλίες με τον φίλο μου και πλαστικό χειρουργό Dr. Julius Few, μου συνέστησε το Xeomin και είδα την εφηβική μου λάμψη και φρεσκάδα να αναγεννάται στο πρόσωπό μου με έναν  τρόπο απίστευτα φυσικό». 

Η Paltrow λέει ότι εφαρμόζει τη συγκεκριμένη ενέσιμη θεραπεία κατά των ρυτίδων δύο φορές το χρόνο, ενώ ποτέ δεν ξεφεύγει από τη σταθερή ρουτίνα απολέπισης και ενυδάτωσης, υγιεινής διατροφής και άσκησης. «Είναι μια πολύ καλή συμβουλή ομορφιάς που μπορώ ανεπιφύλακτα να προτείνω σε κάθε γυναίκα, μιας και υπάρχει πραγματικά μια τεράστια επιστημονική έρευνα πίσω από τη συγκεκριμένη ενέσιμη φόρμουλα. 

Στη νέα παγκόσμια καμπάνια του Xeomin, η οποία ανακοινώθηκε μόλις πριν τρεις μέρες, η Paltrow ενθαρρύνει τις γυναίκες να δώσουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να κάνουν ό,τι θέλουν ώστε να αισθάνονται καλά, χωρίς να υποτιμούν τις συνήθειες αυτο-φροντίδας. «Αυτό θα μπορούσε να είναι μια αισθητική θεραπεία, οι μεγάλοι περίπατοι συντροφιά με το podcast σας, το μασάζ προσώπου, η εφαρμογή αποτελεσματικών προϊόντων αντιγήρανσης και η σωστή διατροφή», λέει η ηθοποιός, προσθέτοντας: «Επιλέξτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές στη ζωή σας για να αναδείξετε την καλύτερη εικόνα του προσώπου σας όχι επειδή το απαιτούν οι άλλοι, αλλά επειδή το θέλετε εσείς για τον εαυτό σας». 
Επίσης, η Paltrow αναφέρει ότι μετά τις ενέσιμες θεραπείες, δεν χρειάζεται πλέον να φορά πολύ makeup για να καλύπτει τις ρυτίδες της. «Μια συστηματική ρουτίνα απολέπισης και ενυδάτωσης με serum κα κρέμα, αρκεί για να μπαίνω καθημερινά στις online συζητήσεις μου στο διαδίκτυο με πρωτόγνωρη αυτοπεποίθηση».

 THE BEAUTY TEAM