Οι 5 top beauty influencers στον κόσμο, σύμφωνα με το TikTok

oi-5-top-beauty-influencers-ston-kosmo-sumfona-me-ton-tiktok-top-beauty-influencers-ston-kosmo-sumfona-me-ton-tiktok
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Αυτές, μοιράζονται μεταξύ τους πάνω από 50% των 800m χρηστών της εφαρμογής. Ακολουθείτε;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το TikTok έχει κυριεύσει τον κόσμο, με τους περισσότερους χρήστες να είναι γυναίκες. Και ο λόγος έχει να κάνει με τη γρήγορη ροή συμβουλών μέσα από βίντεο που ανεβάζουν makeup artists και beauty gurus, επηρεάζοντας όχι μόνο τις καθημερινές ρουτίνες ομορφιάς κάθε γυναίκας στον πλανήτη, αλλά και την παγκόσμια βιομηχανία καλλυντικών. 

- Chriselle Lim: Άνοιξε τον λογαριασμό της στο Tik Tok πριν ένα χρόνο, και καθιερώθηκε μέσα σε μερικές εβδομάδες ως η «μαμά» κάθε γυναίκας που έχει απορίες με το μέλλον της ομορφιάς της. Μαζί με πολύτιμες συμβουλές για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, η Chriselle μοιράζεται και ένα πλήθος εμπειρικών μυστικών περιποίησης της επιδερμίδας, από το πώς να κάνετε φυσικό lifting στο πρόσωπό σας χωρίς πλαστικές επεμβάσεις, μέχρι και πώς να πετύχετε το ιδανικό contouring για κάθε σχήμα προσώπου.
- Amy Chang: Την προηγούμενη δεκαετία υπήρξε μια από τις πιο επιδραστικές beauty bloggers/vloggers στο διαδίκτυο. Αλλά με την είσοδό της στον νέο κόσμο του Tik Tok, η Chang απέκτησε πολλαπλάσιους οπαδούς και ακόλουθους, οι οποίοι έχουν αποκτήσει αληθινή εμμονή με τα τρικ ομορφιάς που προσφέρει για απλή, λιτή, αέρινη και σαγηνευτική εικόνα της επιδερμίδας σας μέσα από παραδοσιακές ασιατικές ρουτίνες. 
- Brittany Xavier: Δοκιμάζει κάθε μέρα ένα πλήθος αξεσουάρ μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών, αλλά μοιράζεται επίσης και ένα ιδιαίτερο comfort-lifestyle, που αξίζει να ακολουθήσετε. Όλα τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok δεν περιλαμβάνουν «ενοχλητικά» emojis, και γι’ αυτό το λόγο τραβά σαν μαγνήτης ηλικίες γυναικών που απέχουν δεκαετίες πριν την Gen-Z.
- Victoria Lynn: Τα πολύχρωμα και φωτεινά Tik Toks της καλύπτουν κάθε ανάγκη για την περιποίηση της επιδερμίδας και του μακιγιάζ, με εμμονή της τα πιο ανατρεπτικά προϊόντα, όπου ακόμη και οι πιο νεαρές γυναίκες ή οι πιο οικολογικά συνειδητοποιημένες, θα εκπλαγούν ευχάριστα.
- Michelle Phan: Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, καθιερώθηκε στον πλανήτη-ομορφιά πριν από τέσσερα χρόνια ως η πρώτη beauty guru που δεσμεύτηκε να μην φοράει makeup, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εξεύρεση μιας ρουτίνας περιποίησης που γίνεται αντιληπτή μόνο μέσα από τις αισθήσεις, την έχει οδηγήσει σε έναν ρόλο αυθεντικής ιέρειας της φυσικής ομορφιάς.

THE BEAUTY TEAM