Mυστικά ομορφιάς από δύο celebrities beauty gurus

ta-pio-polupothita-mustika-omorfias-apo-2-celebrities-beauty-gurus-celebrities-beauty-gurus
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ό,τι ακριβώς λαχταρά το δέρμα σας για να ξαναγεννηθεί μέσα στο φθινόπωρο, είναι εδώ.

Ταμπονάρετε, μην τρίβετε. Βάλτε αντηλιακό. Διατηρηθείτε ενυδατωμένες. Καθαρίζετε καλά το πρόσωπό σας πρωί-βράδυ. Σίγουρα είστε εξοικειωμένες με αυτές τις κορυφαίες βασικές συμβουλές ομορφιάς που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά. Αλλά παρ’ όλο που αυτές οι συνήθειες δεν θα πάψουν ποτέ να ισχύουν, υπάρχει πληθώρα αναξιοποίητων γνώσεων όσον αφορά τα κόλπα ομορφιάς. Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές των πιο γνωστών beauty gurus του διαδικτύου, ο δρόμος σας για ένα πιο νεανικό, όμορφο και υγιές δέρμα θα γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός, και αληθινά λαχταριστός. 
Η Jaclyn Hill (επαγγελματίας makeup artist, blogger ομορφιάς και φαινόμενο του YouTube) και η Nicole Guerriero (beauty influencer με τεράστια παρουσία στα social media), έχουν τα μυστικά.

  Αναπτύξτε μια πιο έξυπνη ρουτίνα ομορφιάς: Η χρήση προϊόντων με πολλαπλές χρήσεις, όπως για παράδειγμα οι κρέμες BB (Blemish Balm) και CC (Color Corrector), μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας, και παράλληλα να κερδίζετε πολύτιμο χρόνο κάθε πρωί. Οι BB συνδυάζουν τα οφέλη μιας ενυδατικής κρέμας, ενός make up για ανάλαφρη, ομοιόμορφη κάλυψη και μιας αντηλιακής κρέμας για μέτρια προστασία από τις ακτίνες UV. Οι CC, απ’ την άλλη, διορθώνουν τις χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα την τρέφουν και την περιποιούνται όπως η κρέμα ημέρας. Έτσι, μπορούν να αντικαταστήσουν το make up και την ενυδατική απλοποιώντας την κούρα της ομορφιάς. Eπίσης, πολλές είναι εμπλουτισμένες με αντιγηραντικά συστατικά που μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης. 

Κοιμηθείτε στο μετάξι: Επειδή ξοδεύετε τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής σας στον ύπνο, έχει πολύ μεγάλη σημασία να επενδύσετε σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Ο ύπνος σε βαμβακερά σεντόνια και μαξιλαροθήκες μπορεί να φράξουν τους πόρους του δέρματος και να οδηγήσουν σταδιακά σε αφυδάτωση και ρυτίδες. Αλλά το μετάξι έχει την ιδιότητα να μην απορροφά την υγρασία και τη φυσική λιπαρότητα της επιδερμίδας, με εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα κάθε πρωί: περισσότερη ζωντάνια και ευεξία της επιδερμίδας, λιγότερα σημάδια και ρυτίδες ύπνου. 

Εφαρμόστε βιταμίνη Ε: Η βιταμίνη Ε βοηθά στον αποκλεισμό των ελεύθερων ριζών από το σώμα, επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης και τροφοδοτώντας το δέρμα με τα θρεπτικά συστατικά και τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεται. Ορισμένες ειδικές θεραπείες ομορφιάς περιλαμβάνουν το άνοιγμα ενός χαπιού βιταμίνης Ε και την εφαρμογή του περιεχομένου απευθείας στο πρόσωπο ως μάσκα.

Το ανατολίτικο μασάζ: Στην Κορέα, όλες οι γυναίκες έχουν μάθει παραδοσιακά να κάνουν μασάζ στο πρόσωπο πριν απλώσουν ο,τιδήποτε επάνω του -κρέμες, ορούς ή μακιγιάζ. Αλλά αυτό το μασάζ προσώπου έχει μια ιδιαιτερότητα, καθώς τα δάχτυλα μιμούνται την κίνηση του σαλιγκαριού: πιέζετε και προχωράτε ζουλώντας με αργές κινήσεις προς κάθε σημείο του προσώπου ξεκινώντας από το πιγούνι και τελειώνοντας στο μέτωπο. Η συγκεκριμένη κίνηση επιτρέπει στους πόρους να ανοίξουν και να απορροφήσουν καλύτερα και βαθύτερα όλα τα θρεπτικά συστατικά μιας κρέμας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τα ευεργετήματα ενός φυσικού lifting προσώπου.

Παγώστε το eyeliner σας: Σίγουρα είναι απογοητευτικό να θέλετε να εφαρμόσετε το eyeliner και να έχετε να αντιμετωπίσετε θρυμματισμούς και μια άνιση γραμμή στο αγαπημένο σας cat-eye. Για να διευκολύνετε την ολίσθηση του πινέλου γύρω από τα περιγράμματα των ματιών, τοποθετήστε το προϊόν στον καταψύκτη 10 λεπτά πριν την εφαρμογή. Η ψυχρότερη θερμοκρασία θα βοηθήσει τη φόρμουλα eyeliner να παραμείνει σταθερή την ώρα που δημιουργείτε την τέλεια γραμμή.

Κάντε το κραγιόν σoυ να διαρκεί περισσότερο: Πριν εφαρμόσετε το αγαπημένο σας κραγιόν, απλώστε με ελαφρά χτυπηματάκια μια ποσότητα concealer ματιών. Αυτό το κόλπο αποδίδει, γιατί αφομοιώνει το έλαιο που περιέχει το κραγιόν, επιτρέποντας στη χρωστική ουσία να «γαντζώνεται» από την επιδερμίδα των χειλιών. Έτσι, διατηρείται το χρώμα στη θέση του για πολλές ώρες και δε χρειάζεται να τρέχετε κάθε φορά για ανανέωση του χρώματος των χειλιών σας.

THE BEAUTY TEAM