Η δισεκατομμυριούχος βασίλισσα των φρυδιών, Anastasia Soare, συμβουλεύει

i-disekatommuriouxos-basilissa-ton-frudion-anastasia-soare-sumbouleuei
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Τα 5 βήματα για τέλεια τόξα από την γυναίκα που έχτισε μια αυτοκρατορία πάνω στον καλλωπισμό των φρυδιών.

Στον κόσμο της ομορφιάς, το όνομα Anastasia Soare είναι συνώνυμο με τα φρύδια. Όμως, η διαφορά τού να καλλωπίζετε όσο καλύτερα μπορείτε τα φρύδια σας κάθε πρωί, μέχρι το σημείο να γίνετε μια billionaire guru του μακιγιάζ των φρυδιών, απαιτεί χρόνια επιμονής, εστίασης και εμμονής. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η συγκεκριμένη κυρία έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία επικεντρώνοντας το στόχο της σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο, που ονομάζεται Anastasia Beverly Hills - διαθέσιμo σε σχεδόν 2.000 καταστήματα διεθνώς και κέρδη που φτάνουν τα πολλά δις δολάρια, σύμφωνα με το Forbes-, και το οποίο εξειδικεύεται αποκλειστικά στο μακιγιάζ των φρυδιών. Δεν αποτελεί πλέον είδηση ότι ένα προϊόν φρυδιών της πωλείται κάθε 7 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο.

Η 63χρονη Anastasia Soare γνωρίζει όλα όσα επιθυμείτε διακαώς ώστε να πετύχετε την τέλεια γλυπτική του τόξου των φρυδιών σας, και η ίδια, μετά από άπειρες επιτυχημένες εφαρμογές στα μάτια της ελίτ του Χόλιγουντ τις τελευταίες δεκαετίες, εξηγεί την σωστή τεχνική: «Tα φρύδια απαιτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει. Και η μέθοδος για να πετύχετε ένα ασυναγώνιστο brow look, απαιτεί μερικά απαραίτητα βήματα -πρέπει να μαδηθούν, να διαμορφωθούν, να κοπούν, να ενυδατωθούν, να χτενιστούν και να χρωματιστούν».

- Ξεκινήστε «βουρτσίζοντας» τα φρύδια σας με ένα κατάλληλο εργαλείο που είναι χτένα και ψαλίδι μαζί, ώστε να πετύχετε ταυτόχρονα φορμάρισμα και τριμάρισμα των τριχών που είναι μακρύτερες και ατίθασες.
- Στη συνέχεια, εφαρμόστε στο τόξο του φρυδιού σας το ανάλογο brow stencil που ταιριάζει καλύτερα στο φυσικό σας σχήμα, και εφαρμόστε μερικές στρώσεις με το πινελάκι του brow fix (ένα διάφανο τζελ που στερεώνει το σχήμα και τις τρίχες). 
- Αφού περιμένετε λίγο μέχρι να στεγνώσει το brow fix, σχεδιάστε με ελαφριές και προσεκτικές κινήσεις τον όγκο και το περίγραμμα των φρυδιών σας με το ειδικό μολύβι. 
- Τώρα, μπορείτε να απομακρύνετε το stencil και να χρησιμοποιήστε ένα τσιμπιδάκι φρυδιών για να τραβήξετε μακριά τυχόν τρίχες που βγαίνουν έξω από το περίγραμμα του τόξου σας.
- Ολοκληρώστε με ένα αδιάβροχο και ανθεκτικό brow pomade, όπου η κρεμώδης σύνθεσή του με χρώμα -όσο πιο κοντά στη φυσική απόχρωση των φρυδιών σας τόσο το καλύτερο- θα ολοκληρώσει το φινίρισμα.

THE BEAUTY TEAM