1 εκατομμύριο γυναίκες αναζητούν αυτό το συστατικό ομορφιάς κάθε μέρα στο διαδίκτυο

1-ekatommurio-gunaikes-anazitoun-auto-to-sustatiko-omorfias-kathe-mera-sto-diadiktuo-ekatommurio-gunaikes-anazitoun-auto-to-sustatiko-omorfias-kathe-mera-sto-diadiktuo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς που προστατεύει από τον ήλιο, εξαφανίζει τις κηλίδες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου;

Η βιταμίνη C είναι ένα από αυτά τα θαυμάσια συστατικά που κάθε ειδικός περιποίησης της επιδερμίδας θα σας πει ότι πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Αλλά πολλές γυναίκες δεν είναι πραγματικά σίγουρες τι είναι και γιατί κάνει τόσο καλό για το δέρμα τους.
Στην πραγματικότητα, το «Τι κάνει η βιταμίνη C για το δέρμα μου;» είναι σήμερα ο πιο δημοφιλής όρος διαδικτυακής αναζήτησης ομορφιάς του 2020, με εκατομμύρια γυναίκες να αναρωτιούνται πώς αυτό το περιζήτητο συστατικό περιποίησης της επιδερμίδας θα τους δώσει μια νεανική, λαμπερή επιδερμίδα.
Οι αναζητήσεις για το αντιοξειδωτικό που φωτίζει το δέρμα και νικά τη γήρανση αυξάνονται κατά 200% και πλέον μέρα σε μέρα, πιθανώς λόγω της εξαιρετικής ικανότητάς του να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, να σταματά τη φλεγμονή στο ξεκίνημά της, να οχυρώνει το φυσικό φράγμα του δέρματος και να μειώνει τις πανάδες και τις ατέλειες της επιδερμίδας χωρίς την ανάγκη απολέπισης. 

- H Dr. Patricia Wexler, μια κορυφαία δερματολόγος η οποία βρίσκεται επί συνεχόμενα έτη στις κορυφές της λίστας Best Doctors του περιοδικού New York  λέει: «Η βιταμίνη C μπορεί να προστεθεί εύκολα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας χωρίς πολύ ταλαιπωρία. Στην πιο απλή φόρμουλα, κυκλοφορεί μέσα σε κρέμες ενυδάτωσης με SPF, και αυτό αρκεί να κάνει όλη την καλή δουλειά». Απλώς βεβαιωθείτε ότι η κρέμα που θα επιλέξετε περιέχει την καλύτερη ποιότητα (L-ασκορβικό οξύ) και την κατάλληλη ποσότητα βιταμίνης C, «...με το ποσοστό 20% να θεωρείται το υψηλότερο όριο ασφαλείας και αποτελεσματικότητας στις φόρμουλες που κυκλοφορούν», αναφέρει η δερματολόγος. 

- Ένας άλλος τρόπος για να ωφεληθείτε από αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλοκο με τις μοναδικές κυτταροπροστατευτικές ιδιότητες, είναι ο ορός καθαρής βιταμίνης C, τον οποίο μπορείτε να εφαρμόζετε σε καθαρό δέρμα πριν την ενυδατική κρέμα. «Επίσης, η εφαρμογή βιταμίνης C κάτω από το αντηλιακό βοηθά στην εξουδετέρωση της επίδρασης οποιασδήποτε υπεριώδους ακτίνας διεισδύει στο δέρμα», προσθέτει η Dr. Wexler.

THE BEAUTY TEAM