Τα απόρρητα μυστικά ομορφιάς της Sharon Stone αποκαλύπτονται στο Netflix

ta-aporrita-mustika-omorfias-tis-sharon-stone-apokaluptontai-sto-netflix
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Οι πιο εκπληκτικές συμβουλές αντιγήρανσης, από την πιο σέξι «ηλικιωμένη» του πλανήτη.

Ακόμα κι αν ζείτε στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του κόσμου, θα έχετε ακούσει για το «Βασικό ένστικτο», την ταινία που καθιέρωσε την 34χρονη -τότε- ηθοποιό σε παγκόσμιο sex symbol. 
28 χρόνια μετά, η 62χρονη Sharon Store κάνει ένα απρόσμενα δυναμικό comeback, με μια εικόνα προσώπου και σώματος που την επαναπροσδιορίζει ως γυναίκα-θρύλο, καταφέροντας να συνδυάσει τους όρους «aging» και «sexiness», με τον πιο καθηλωτικό τρόπο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Telegraph -και με αφορμή της τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά «Ratched» του Netflix, η Sharon Stone, λέει: «Το να λέμε ότι η εμφάνιση δεν είναι σημαντική, είναι ένα μεγάλο, ηλίθιο ψέμα. Σε όποια ηλικία και αν είναι μια γυναίκα, δεν σταματά ποτέ να επιδιώκει μια άψογη εμφάνιση, τόσο σε επίπεδο επιδερμίδας, όσο και στον τρόπο που ντύνεται, κινείται και φλερτάρει». 

Η ηθοποιός ομολόγησε ότι η πιο πολύτιμη συμβουλή ομορφιάς που έλαβε ποτέ ήταν από τη μητέρα της: «Να απλώνεις ενυδατική κρέμα δύο φορές την ημέρα, και να μην χρησιμοποιείς ποτέ σκληρά σαπούνια στο πρόσωπο. Αυτό θα είναι το μυστικό σου για να έχεις μια επιδερμίδα αλώβητη από το χρόνο». 

Ένα άλλο μυστικό ομορφιάς και αντιγήρανσης που αποκάλυψε η Stone είναι το εξής: «Πάντα έχω όλα τα βασικά προϊόντα ομορφιάς μου εν κινήσει. Μέσα στην τσάντα μου υπάρχουν όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, όπως αντηλιακό, βούρτσα μαλλιών, ενυδατικά μαντιλάκια καθαρισμού προσώπου, απολυμαντικό χεριών, και ένα κραγιόν».
Στην καθημερινή ρουτίνα της περιλαμβάνονται προϊόντα ενυδάτωσης και απολέπισης, με έμφαση σε όσα της χαρίζουν περίσσεια θρέψη -ιδίως το βράδυ. Αλλά ποτέ δεν σταματά να γυμνάζεται. «Στα 55 μου ανακάλυψα τη μέθοδο Pilates, και από τότε δεν σταμάτησα να προπονούμαι 45 λεπτά κάθε μέρα. Την ίδια περίοδο κατάφερα να επικεντρωθώ και σε μια πιο υγιεινή διατροφή με δραστική μείωση των απλών υδατανθράκων, και τρώγοντας τα πάντα με μέτρο. Επίσης, απέβαλλα τελείως το αλκοόλ από τη ζωή μου. Πλέον, προτιμώ το πράσινο τσάι, και κάθε άλλο βότανο που βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού μου». 

 THE BEAUTY TEAM