Ποιο είναι το φυσικό μυστικό της Kim Kardashian για τόσο πλούσια μαλλιά;

poio-einai-to-fusiko-mustiko-tis-kim-kardashian-gia-toso-plousia-mallia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Βάλτε κι εσείς το ριζόνερο στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας και δεν θα χάστε (ούτε μια τρίχα).

Ενώ η συνηθισμένη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών (και της επιδερμίδας) της Kim Kardashian West είναι εξαιρετικά χρονοβόρα και πολυτελής, εντούτοις το αυτοσχέδιο μυστικό της για ακόμη πιο πυκνά, μακριά, υγιή, μεταξένια και λαμπερά μαλλιά θα σας εκπλήξει πραγματικά. Είναι το νερό του ρυζιού. 
Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες σε όλες τις χώρες της Άπω Ανατολής, αφού εκεί, το ρύζι λατρεύεται τόσο για τις θρεπτικές όσο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, και η Kim Kardashian δείχνει να ασπάζεται φανατικά το ριζόνερο ως θεραπεία μαλλιών, όπως αναφέρει συχνά στις αναρτήσεις της στο Instagram αλλά και σε συνεντεύξεις της σε γυναικεία περιοδικά.

Το  ριζόνερο όχι μόνο είναι γεμάτο με ενυδατικά και ενισχυτικά συστατικά, αλλά περιέχει επίσης μεγάλη ποσότητα βιταμινών και ανόργανων συστατικών που συμβάλλουν περαιτέρω σε ομαλότερες και ισχυρότερες τρίχες:
- Το σελήνιο μειώνει την πιτυρίδα και προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών αποτρέποντας την τριχόπτωση
- Τα αμινοξέα λειτουργούν για την ενίσχυση και επιδιόρθωση των ξηρών και κατεστραμμένων άκρων
- Το μαγνήσιο βοηθά στην τόνωση της υγιούς κυτταρικής παραγωγής και της ανάπτυξης των μαλλιών 
- Η νιασίνη και η βιταμίνη Β3 αποτρέπει τη θαμπάδα και ενισχύει την λάμψη 

Πώς θα δημιουργήσετε μια τέλεια κούρα μαλλιών με ριζόνερο, όπως κάνει η Kardashian; Πρώτα, ξεπλύνετε τους κόκκους ρυζιού (σε ποσότητα μιας κούπας του καφέ) και στραγγίστε όλο το νερό. Τοποθετήστε το καθαρό ρύζι σε ένα μπολ προσθέτοντας 1 έως 2 φλιτζάνια νερό και αφήστε να σιγοβράσει για μια ώρα. Σουρώστε το ρύζι και αφήστε το νερό να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Σε καθαρά μαλλιά, κάντε μασάζ στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής με το ριζόνερο, απλώνοντας λίγο-λίγο ώστε να φτάσει παντού, και περιμένετε για περίπου 20 λεπρά πριν ξεβγαλθείτε και λουστείτε κανονικά.
Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία θεραπείας έως και δυο φορές την εβδομάδα και θα δείτε τη μεγάλη διαφορά.

THE BEAUTY TEAM