Η Miuccia Prada ξεκινά τη ρουτίνα ευεξίας της με ζεστό νερό και λεμόνι

i-miuccia-prada-ksekina-ti-routina-eueksias-tis-me-zesto-nero-kai-lemoni
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Αυτό είναι το μυστικό αντιγήρανσης, που μοιράζεται στο διαδίκτυο η 71χρονη δημιουργός του φημισμένου οίκου μόδας.

Πριν λίγες μέρες (πρωί-πρωί) αντί για τις καθιερωμένες αναρτήσεις από τις νέες κολεξιόν του οίκου της, η θρυλική σχεδιάστρια Miuccia Prada προτίμησε να μοιραστεί με τους οπαδούς της στο Instagram το μυστικό της ευεξίας της. Όταν ρωτήθηκε «Τι πίνετε το πρωί για να ξεκινήσετε τη μέρα σας;», η Μιλανέζα δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, απάντησε: «Ζεστό νερό με μισό στυμμένο λεμόνι από τον κήπο μου. Είναι πολύ πιο αντιγηραντικό από κάθε serum που κυκλοφορεί εκεί έξω». 

Αυτό το παλιό τρικ ενυδάτωσης, αποτοξίνωσης και αντιγήρανσης έχει επίσης πολλούς διάσημους μιμητές (από την Naomi Campbell έως τη Gisele Bundchen),  για έναν πολύ σοβαρό λόγο: «Η έναρξη της ημέρας με ένα μεγάλο ποτήρι χλιαρού νερού με την πρόσθεση χυμού μισού λεμονιού, είναι ο πιο υπέροχος τρόπος για να ενεργοποιηθεί η κυκλοφορία του αίματος και να αποβληθούν οι τοξίνες», λέει η ολιστική διατροφολόγος Daphne Javitch, η οποία παρομοιάζει το συγκεκριμένο ρόφημα με ένα εσωτερικό ντους του οργανισμού μετά τον βραδινό ύπνο, αποτελώντας το καλύτερο καθαρτήριο μέσο για κάθε βλαβερή ουσία που συσσωρεύεται στο σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου, και δεν μπορεί να αποβληθεί με τον καφέ, την πορτοκαλάδα ή τη βιταμίνη C που περιέχει ο ορός ή η ενυδατική σας κρέμα. 
Με απλά λόγια, προσθέτει: «Το ζεστό νερό μαζί με χυμό λεμονιού είναι μια αρχαία θεραπευτική συνήθεια ευεξίας, που στις μέρες μας υποτιμάται». 

THE BEAUTY TEAM