Η Britney Spears σε μια σπάνια εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ στο Instagram

i-britney-spears-moirastike-mia-spania-emfanisi-tis-xoris-makigiaz-sto-instagram
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

«Νομίζω τελικά, ότι μια φυσική εμφάνιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείχνετε νεότερες», λέει η ίδια.

Όσο ζεις μαθαίνεις, και η Αμερικανίδα ποπ σταρ φαίνεται ότι ανακάλυψε στα 38 της τη δύναμη του φυσικού μακιγιάζ -και του τόνερ. 
«Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί ότι μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή μου, μόλις τώρα μαθαίνω ότι το no-makeup look είναι ο καλύτερος τρόπος να δείχνει μια γυναίκα μικρότερη από την πραγματική της ηλικία», γράφει η Britney Spears σε μια τελευταία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram. «Εννοώ, ότι έχω μετανιώσει που επί τόσα χρόνια ξόδευα πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μου στις καρέκλες των κομμωτηρίων και των μακιγιέρ».

Στις φωτογραφίες η Britney φαίνεται να φορά μόνο μια ελαφριά στρώση μάσκαρα και σχεδόν τίποτε άλλο στο δέρμα της, εξηγώντας στους ακόλουθούς της τον τρόπο που πέτυχε αυτό το απολύτως φυσικό μακιγιάζ, που την κάνει να δείχνει πολλά χρόνια νεότερη -χωρίς βαριές στρώσεις foundation και πούδρας ή φίλτρα του κινητού: «Μου αρέσει να νιώθω το δέρμα μου καθαρό και λείο απλώνοντας μια πλούσια δόση τόνερ πριν βάλω την ενυδατική μου κρέμα, παρέχοντάς μου μια αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς όλο το καλοκαίρι, και χωρίς το φόβο να γεμίσω σπυράκια». 
Και είναι αλήθεια ο απλός καθαρισμός του προσώπου μπορεί να αφαιρέσει ένα μεγάλο μέρος της φυσικής υγρασίας του δέρματος, αλλά τα τόνερ μπορούν να αντικαταστήσουν αυτή την πολύτιμη υγρασία με αποτέλεσμα να μην ερεθίζεται εύκολα το πρόσωπο. Ειδικά όσα τόνερ περιέχουν βιταμίνες Α, C και Ε μπορούν να αναζωογονήσουν το δέρμα και να βοηθήσουν την παραγωγή νέων κυττάρων.

Η ετυμηγορία: Ναι, η επιδερμίδα της Britney Spears δείχνει να λάμπει. Εσείς, απλώνετε τόνερ στο πρόσωπό σας;

THE BEAUTY TEAM