Η Meghan Markle έκανε φθινοπωρινό ντεμπούτο με ένα νέο bold makeup look

i-meghan-markle-ekane-fthinoporino-ntempouto-me-ena-neo-bold-makeup-look
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η Δούκισσα του Σάσσεξ ξεφορτώθηκε οριστικά τη βασιλική παράδοση στην τελευταία της εμφάνιση.

Η 39χρονη σύζυγος του «έκπτωτου» πρίγκιπα Harry, είναι από τις λίγες διασημότητες που μπορεί να εμπνεύσει εκατομμύρια γυναίκες του πλανήτη χάρη στη ντελικάτη ομορφιά της, την οποία είχε καθιερώσει από τον καιρό που ήταν ηθοποιός έως και τις τελευταίες μέρες της στο Παλάτι. Οι απαλές καφέ σκιές στα μάτια και τα ροζ-μπεζ χείλη πάνω σε ένα φυσικό και λαμπερό δέρμα, απέδιδαν τα κλασικά χαρακτηριστικά μιας πριγκίπισας του παραμυθιού, ωστόσο στην τελευταία της εμφάνιση η Meghan Markle (μέσα από ένα βίντεο με την ακτιβίστρια και βραβευμένη με το Νόμπελ Ειρήνης, Malala Yousafzai), αποδείχθηκε πολύ πιο τολμηρή από το συνηθισμένο. 
Με τα μαλλιά της σε ένα κομψό χαμηλό κότσο και χωρισμένα στη μέση, επέλεξε ένα λεπτοδουλεμένο «φυσικό» smoky look για τα μάτια της, συμπληρώνοντας το μακιγιάζ της με μια απόχρωση σκούρου βατόμουρου. Και ήταν εκπληκτική. 

Με τον σύντροφο της ζωής της στο πλάι, η Markle συνομίλησε με την Yousafzai για τη σημασία της σχολικής εκπαίδευσης των νέων κοριτσιών σε χώρες που οι γυναίκες αποτελούν ακόμη πολίτες τρίτης κατηγορίας, αλλά και για την αλλαγή πολιτικής και νομοθεσίας σε χώρες που θεωρούνται αναπτυγμένες. «Όταν οι νέες γυναίκες έχουν εύκολη πρόσβαση και ίση μεταχείριση στην εκπαίδευση, ανοίγει μια πόρτα για κοινωνική επιτυχία στο υψηλότερο επίπεδο. Για να κάνουμε μια κάνουμε μια γυναίκα να ακουστεί δυνατά η φωνή της, πρέπει να ξεκινήσουμε το ενδιαφέρον μας από τα πολύ μικρά κορίτσια, όπου ταυτόχρονα με τα εφόδια της μάθησης να αφυπνίσουμε την συνείδησή τους για ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις».  

Το πριγκιπικό μυστικό ομορφιάς: Για όσες δεν γνωρίζετε, η Meghan υπήρξε φανατική οπαδός της ιαπωνικής εταιρείας καλλυντικών Tatcha (η οποία φημίζεται για τις φυτικές καλλυντικές φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας από πράσινο τσάι, ρύζι και φύκια) πολύ πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η ίδια έχει πει στο περιοδικό Allure: «Το πιο αγαπημένο μου προϊόν είναι το Rice Polish Foaming Enzyme Powder, μια ανάλαφρη πούδρα καθαρισμού που έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει στην επιδερμίδα υγιή λάμψη. Απλώς ανακατεύω τη σκόνη με λίγο νερό και κάνω απαλό μασάζ στο πρόσωπό μου. Η πούδρα μεταμορφώνεται σε ένα αφρώδες υλικό που προσφέρει ταυτόχρονα βαθύ καθαρισμό και ήπια απολέπιση». 

THE BEAUTY TEAM