Αυτό είναι το αγαπημένο συστατικό ομορφιάς της επόμενης Βασίλισσας της Αγγλίας

auto-einai-to-agapimeno-sustatiko-omorfias-tis-epomenis-basilissas-tis-agglias
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η λατρεία της Kate Middleton για το λάδι αγριοτριανταφυλλιάς, αποκαλύφθηκε. Και πλέον, κάνει θραύση στις πωλήσεις.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει μια ιδιαίτερη λάμψη, την οποία φροντίζει να επιδεικνύει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Τα πάντα, από τις επιλογές των ρούχων και αξεσουάρ έως το απαλό, καθαρό της δέρμα, προσδίδουν στην 38χρονη Kate Middleton μια αυθεντική πριγκιπική αύρα. Και παρ’ όλο που για τις επιλογές μόδας και την καλλυντική φροντίδα της υπάρχει μια ολόκληρη «βασιλική» ομάδα στυλιστών και καλλιτεχνών μακιγιάζ, η ίδια η Middleton κρατά για τον εαυτό της το πιο σημαντικό κομμάτι της ιεροτελεστίας ομορφιάς της: είναι το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς.

Το μυστικό διέρρευσε μέσα από πηγές του Παλατιού, και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε όλο τον Τύπο παγκοσμίως, η Δούκισσα ορκίζεται στο προϊόν Trilogy’s Rosehip Oil για να φωτίσει το πρόσωπό της και να βοηθήσει να αμβλύνει τις ρυτίδες. «Η Kate Middleton έμαθε από νεαρή κοπέλα να χρησιμοποιεί το λάδι τριανταφυλλιάς στην καθημερινή της αγωγή για την περιποίηση της επιδερμίδας από την μητέρα της, Carol», δήλωσε η ανώνυμη πηγή, προσθέτοντας: «Σ’ αυτό το αγνό έλαιο οφείλει τη νεανική λάμψη της η επόμενη Βασίλισσα της Αγγλίας, το οποίο κοστίζει μόλις 20€».
Σ.Σ.: Αυτή τη στιγμή στο Amazon, τα αποθέματα εξαντλούνται...

Τι λένε οι ειδικοί: «Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς δεν είναι μόνο ένα σούπερ ενυδατικό μέσο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των σημαδιών γήρανσης χάρη στα αντιφλεγμονώδη λιπαρά οξέα και τις βιταμίνες Α και C που περιέχει», λέει η δερματολόγος Dr. Tsippora Shainhouse, κλινική εκπαιδεύτρια στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια. «Το rosehip oil προλαμβάνει την οξειδωτική βλάβη των κυττάρων και βοηθά το δέρμα να ανοικοδομήσει το κολλαγόνο, ενώ βοηθά παράλληλα στην μείωση της υπερμελάγχρωσης και άλλων ερεθισμών που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία». 

THE BEAUTY TEAM