Η Anne Hathaway στο πιο σοκαριστικό μακιγιάζ της ζωής της

i-anne-hathaway-sto-pio-sokaristiko-makigiaz-tis-zois-tis
ΤΡΙΤΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας The Witches, η οσκαρική ηθοποιός εμπνέει τις λάτρεις του απόλυτου gothic makeup.

Στο αναμενόμενο ριμέικ της ταινίας The Witches του 1990, η Anne Hathaway παίρνει τη σκυτάλη από την Anjelica Huston, ενσαρκώνοντας το ρόλο της Grand High Witch -δίπλα στην Octavia Spencer, η οποία υποδύεται τη σατανική γιαγιά της. Η πρώτη μεταφορά σε φιλμ του πολυαγαπημένου μυθιστορήματος του Roald Dahl, εξακολουθεί να δημιουργεί εφιάλτες στους θεατές, και φαίνεται ότι η επερχόμενη νέα έκδοση του The Witches θα είναι ακόμη πιο τρομακτική.
Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός -βραβευμένη και με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για το μιούζικαλ Οι Άθλιοι (2013)- έχοντας μπει για τα καλά στο ρόλο της Αρχιμάγισσας, ανέβασε λίγες μέρες πριν μια φωτογραφία στο Instagram για να γιορτάσει το Halloween, αλλά και να δώσει στους 18,8m ακόλουθούς της μια πρώτη ιδέα από την εμφάνισή της στην ταινία The Witches.

Εξαιρώντας την φουσκωτή ashy-blonde περούκα και ένα στόμα σημαδεμένο με ουλές σαν του Joker, το βλέμμα της Hathaway μοιάζει αληθινά εντυπωσιακό -αν και τρομακτικό. Το έντονο smokey-gothic look έχει δημιουργηθεί με μείξη μαύρης και μωβ σκιάς, η οποία έχει πλημμυρίσει το άνω μέρος του βλεφάρου φτάνοντας πολύ κοντά στα πυκνά σκούρα φρύδια της, ενώ οι δραματικές ψεύτικες βλεφαρίδες και η παχιά στρώση eyeliner στην κάτω βλεφαρίδα, δένουν καταπληκτικά με τα μεγάλα μαύρα μάτια της ηθοποιού –όσο και με το βαθύ δαμασκηνί κραγιόν στα σαρκώδη χείλη της. 
Η τέλεια έμπνευση για ένα αληθινά αφοπλιστικό μακιγιάζ ματιών, φορώντας μάσκα Covid-19, δεν συμφωνείτε;

THE BEAUTY TEAM