Η Hailey Bieber μοιράζεται δύο μυστικά για την καταπολέμηση της maskne

i-hailey-bieber-moirazetai-duo-mustika-gia-tin-katapolemisi-tis-maskne
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Όσες φοράτε μάσκα-Covid όλη μέρα, κρατήστε σημειώσεις.

Μήπως η μάσκα προσώπου προκαλεί έντονα ξεσπάσματα ακμής; Ίσως είναι σκόπιμο να ακούσετε τη Hailey Bieber, η οποία μοιράστηκε με τους 29m followers της στο Instagram δύο απλά κόλπα που χρησιμοποιεί η ίδια για να πολεμήσει το φαινόμενο maskne. 

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε δει την Hailey να κυκλοφορεί διαρκώς με διάφορες μάσκες προσώπου, αλλά ποτέ δεν την είδαμε σε κάποια selfie να εμφανίζει ερεθισμούς ή σπυράκια. Αντίθετα, σε κάθε της ανάρτηση χωρίς προστατευτική μάσκα εμφανίζεται με μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα -και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η διάσημη Αμερικανίδα μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια αποκαλύπτει: 
 
- «Το ένα πράγμα που άρχισα να κάνω από το ξεκίνημα της επιβολής χρήσης μάσκας ήταν ο διπλός καθαρισμός του προσώπου μου». Αυτή η συνήθεια, η οποία διαδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στην K-Beauty, ξεκινά συνήθως με λοσιόν καθαρισμού με σύνθεση βασισμένη σε έλαια ώστε να διαλυθούν τα προϊόντα μακιγιάζ με πιο λιπαρή σύνθεση, και αφού ξεπλύνετε καλά, χρησιμοποιείτε επιπλέον μια φόρμουλα καθαρισμού που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα -όπως το mineral micellar water.  

- «Η χρήση ενός ήπιου scrub προσώπου για συχνή χρήση, είναι το επόμενο βήμα. Αρκεί να μην το παρακάνετε γιατί θα βιώσετε αντίθετα αποτελέσματα, αφήνοντας το δέρμα σας ευάλωτο σε βακτήρια και ερεθισμούς», λέει η Hailey. Μια ή δυο φορές την εβδομάδα, η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και το καθάρισμα των πόρων που έχουν την τάση να φράσσουν περισσότερο εξαιτίας της χρήσης προστατευτικής μάσκας όλη μέρα, είναι αληθινά ευεργετική για την αποφυγή maskne. Επιπλέον, η ήπια απολέπιση διευκολύνει τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης να διεισδύσουν ευκολότερα και σε μεγαλύτερο βάθος στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων.

THE BEAUTY TEAM