Ο Anthony Hopkins λανσάρει τη νέα σειρά αρωμάτων του για καλό σκοπό

o-anthony-hopkins-lansarei-ti-nea-seira-aromaton-tou-gia-kalo-skopo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Στην εποχή της μέγιστης κρίσης, ο Sir Anthony Hopkins έχει μια οσφρητική πρόταση που θα ταΐσει τα άπορα παιδιά.

Από φέτος, ο οσκαρικός ηθοποιός που θα μείνει στη συλλογική μνήμη ως Hannibal Lecter, μεταμορφώνεται σε μέγιστο φιλάνθρωπο-αρωματοποιό. Ο 82χρονος Hopkins αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά αρωμάτων, που ξεκινούν από το AH Eau de Parfum και καταλήγουν σε μια συλλογή αρωματικών κεριών για το σπίτι, εξηγώντας τους λόγους: 

- «Τα αρώματα είναι μια μορφή διαλογισμού, που μπορούν σε μια στιγμή να βελτιώσουν την ψυχολογία μου. Κάποια αρώματα με βοήθησαν στη ζωγραφική τέχνη που ασκώ ερασιτεχνικά, κάποια άλλα στη μουσική που παίζω -επίσης ερασιτεχνικά».

-«Απ’ όταν ήμουν παιδί, οι πορτοκαλιές, οι γαρδένιες και τα τριαντάφυλλα που ανθούσαν στον κήπο του πατρικού μου είχαν μεγάλο αντίκτυπο στην διαμόρφωση της οσφρητικής μου συνείδησης. Μεγαλώνοντας, αυτές οι φρέσκες ευωδιές ήταν διαρκώς στο μυαλό μου, και για κάποιο λόγο, συγκέντρωσα μια συλλογή από 20 τέτοιες αιθέριες εσάνς σε μικρά μπουκαλάκια, τα οποία είχα πάντοτε μαζί σου στα γυρίσματα ταινιών, ώστε να με γαληνεύουν, να με ενθαρρύνουν και να με ταξιδεύουν στην εφηβική μου ηλικία». 

- «Σήμερα, δημιουργώ αυτό το μπουκέτο αρωμάτων σε μια σειρά που μόνο σκοπό έχει να μοιραστώ τη μαγική δύναμη της αρωματοθεραπείας, με μια νέα γενιά που αντιμετωπίζει πολύ σκληρές προκλήσεις. Καθώς ο COVID-19 συνεχίζει να καταστρέφει τη ζωή και την ψυχολογία εκατομμυρίων ανθρώπων, κάθε αγορά από τη συλλογή των αρωμάτων μου, παρέχει έως και 50 γεύματα σε παιδιά που έχουν ανάγκη μέσω του οργανισμού No Kid Hungry». 

THE BEAUTY TEAM