Τα κόλπα της Hailey Bieber για πυκνότερα μαλλιά στο Zoom

ta-kolpa-tis-hailey-bieber-gia-na-deixnoun-puknotera-ta-mallia-tis-sto-zoom
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Νικήστε κάθε αιτία που μειώνει τον όγκο των μαλλιών σας online, με αυτά τα ...διάσημα στυλιστικά μυστικά.

Η Hailey Bieber είναι γνωστή για τις διαρκείς μεταμορφώσεις των μαλλιών της, έχοντας πειραματιστεί με διαφορετικά μήκη και αποχρώσεις (από ξανθό του πάγου έως και ροζ-χρυσό πολλές φορές), αλλά πώς διατηρεί τα μαλλιά της τόσο καλά συντηρημένα; Η ίδια έχει αποκαλύψει πολλές φορές στο λογαριασμό της στο Instagram ότι το styling των μαλλιών της σε επίσημες εμφανίσεις οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό σε extensions και άλλες τεχνικές εργασίες που απαιτούν μεγάλο χρόνο προετοιμασίας, αλλά όπως λέει πρόσφατα στο Byrdie, όταν είναι σπίτι και πρόκειται να επικοινωνήσει διαδικτυακά με πελάτες και συνεργάτες, ακολουθεί μια πολύ πιο απλή ρουτίνα φροντίδας, που έχει υιοθετήσει από την φίλη και προσωπική της σύμβουλο, την Amanda Lee. Ποια είναι αυτή η ρουτίνα; 

Ακόμη και αν δεν υποφέρετε από τριχόπτωση ή δεν έχετε απελπιστικά αδύναμες και λεπτές τρίχες, όσο μπαίνουμε στο χειμώνα τα μαλλιά σας φαίνονται λιγότερο αφράτα και ογκώδη, ενώ απουσιάζει συχνά και το φυσικό γκελάρισμα από τις μακριές πλεξούδες σας. Η αιτία βρίσκεται τόσο στην υγρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος, αλλά και στην τεχνητή εσωτερική θέρμανση, που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη φυσική «σπιρτάδα» των πλεξούδων σας. Πώς βελτιώνεται αυτό το πρόβλημα την ώρα που είστε μονίμως σπίτι και θέλετε να επικοινωνείτε μέσω του Zoom, με μαλλιά πυκνά και λαμπερά; Η celebrity hair stylist Amanda Lee, έδωσε όλες τις λύσεις στο E! Online, αποκαλύπτοντας ότι αυτά τα βήματα ακολουθεί και η Hailey Bieber κάθε φορά που θα τη δείτε online. 

- Μολονότι είναι πιο υγιεινή συνήθεια να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν μόνα τους, εδώ πρέπει να κάνετε μια μικρή υποχώρηση και να χρησιμοποιήσετε το σεσουάρ στεγνώματος –σε μέτρια θερμοκρασία- για μερικά λεπτά, ώστε να τα μαλλιά σας να αποκτήσουν περισσότερο όγκο και πληρότητα. Για να πετύχετε μεγαλύτερη ένταση που διαρκεί, διοχετεύετε τον αέρα με το κεφάλι κατεβασμένο και τα όλα τα μαλλιά γυρισμένα προς το πάτωμα.

- Συνήθως, τα μαλλιά που δείχνουν λιγότερο πυκνά και αφράτα είναι εκείνα που από τη φύση τους είναι εντελώς ίσια και άτονα. Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσθέσετε μερικούς κυματισμούς κατά μήκος των πλεξούδων σας χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι μαλλιών κατάλληλο για μπούκλες, δημιουργώντας ένα εφέ «γοργόνας», με έξτρα όγκο και πολύ έντονο «γκελ» σε κάθε σας κίνηση. Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε εκ των προτέρων ένα σπρέι προστασίας από θερμότητα, το οποίο θα τα βοηθήσει επιπλέον να φαίνονται ακόμη πιο λαμπερά και απαλά. 

- Τα πρόσθετα μαλλιά είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό για εντυπωσιακή αύξηση του όγκου των φυσικών σας πλεξούδων. Απλά να προμηθευτείτε ένα εύχρηστο σετ τρέσες με κλιπ στο ακριβές χρώμα των φυσικών μαλλιών σας και να τις τοποθετήσετε σε στρατηγικά σημεία με μερικές απλές κινήσεις. 

- Η πιο γρήγορη και απλή κίνηση είναι το ξηρό σαμπουάν: «Έχει την ιδιότητα να απορροφά τυχόν υπερβολική εμφάνιση λιπαρότητας στις ρίζες σας, χαρίζοντας έτσι σε όλα τα μαλλιά επαρκή τόνωση, καλύτερη υφή και περισσότερο όγκο. Μπορείτε να ψεκάσετε λίγη περισσότερη ποσότητα ξηρού σαμπουάν σε μεμονωμένες πλεξούδες για να δώσετε ακόμη περισσότερη αίσθηση μπούκλας», συμβουλεύει η hair stylist.  

THE BEAUTY TEAM