Η Emily Ratajkowski δίνει συμβουλές για να εξελίξετε την ρουτίνα ομορφιάς σας

i-emily-ratajkowski-dinei-sumboules-gia-na-ekseliksete-tin-routina-omorfias-sas
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Δεν χρειάζεστε τίποτε παραπάνω από μια μάσκα φύλλων με προηγμένη τεχνολογία και πολλαπλή λειτουργικότητα».

Η Emily Ratajkowski, η πολυτάλαντη γυναίκα με το φωτοβόλο δέρμα έχει κατακτήσει τα πάντα στα 29 της, με μια κυρίαρχη θέση στο παγκόσμιο modeling, καλές κριτικές στα κινηματογραφικά της βήματα, σύμβολο του σεξ και, προσφάτως, ανερχόμενη επιχειρηματίας. Η γνωστή φίρμα καλλυντικών Loops Beauty ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με την Ratajkowski, η οποία εκτός από πρόσωπο της μάρκας, αποτελεί καλλιτεχνική διευθύντρια και συνέταιρο. 
Η Ratajkowski ερωτεύτηκε τα προϊόντα Loops κατά τη διάρκεια της καραντίνας.  «Δεν συνήθιζα να εφαρμόζω μάσκες φύλλων μέχρι τότε αλλά από τη στιγμή που τις δοκίμασα, ανακάλυψα έναν νέο, εξελιγμένο τρόπο να μεταμορφώσω τη ρουτίνα ομορφιάς μου», λέει. Μένοντας κλεισμένη στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard για περισσότερο από δύο μήνες, η Ratajkowski γνώρισε τις μάσκες ομορφιάς και τα άλλα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Loops μέσα από το διαδίκτυο, οπότε παράγγειλε ηλεκτρονικά και της ήρθε σπίτι ένα μεγάλο πακέτο με μάσκες φύλλων. 

«Δεν ήμουν ποτέ παθιασμένη με την σχολαστική φροντίδα του δέρματος ή του μακιγιάζ. Μάλιστα, αμελούσα ακόμη και τον καθαρισμό του προσώπου μου όταν ήμουν λίγο νεαρότερη», λέει η Ratajkowski. «Φτάνοντας όμως ένα βήμα πριν τα τριάντα, άρχισα να δραστηριοποιούμαι λίγο περισσότερο με την ρουτίνα περιποίησης, δοκιμάζοντας ορούς, ρετινόλες, βιταμίνη C και λάδια. Αλλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο άπλετος χρόνος που είχα στο σπίτι με οδήγησε να παραγγέλνω ένα σωρό προϊόντα ομορφιάς, τα οποία ωστόσο με οδήγησαν σε μια τραγική ανακάλυψη: Με την χρήση τόσο πολλών προϊόντων, το δέρμα μου άρχισε να φρικάρει. Αλλά όταν δοκίμασα για πρώτη φορά τις μάσκες φύλλων Loops αντιλήφθηκα με την πρώτη ότι δεν χρειάζομαι πολλά, παρά μόνο τα βασικά για να δείχνω και να νιώθω καλά με την εικόνα μου. Η τεχνολογία των συγκεκριμένων προϊόντων είναι βασισμένη στην κορεατική ομορφιά (K-Beauty), με τη φύση των πολλαπλών λειτουργιών αυτών των φύλλων να έχει αποδειχθεί ωφέλιμη όχι μόνο για την υγεία της επιδερμίδας μου αλλά και για τη μείωση του χρόνου της ρουτίνας μου. Αν έχω επιπλέον 10 λεπτά κάθε πρωί και έχω βγει από το ντους, είναι εύκολο να την απλώσω στο πρόσωπό μου ενώ  στεγνώνω τα μαλλιά μου ή απαντώ στα email μου», λέει η Ratajkowski.

 THE BEAUTY TEAM