Ένα ...ταλαντούχο αρωματικό δώρο για τις Γιορτές του 2020

ena-talantouxo-aromatiko-doro-gia-tis-giortes-tou-2020 80mm.it
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Acqua di Parma έκανε ξανά την καλλιτεχνική έμπνευση, άρωμα.

Η τέχνη του δώρου της Acqua di Parma, δεν παύει να εκπλήσσει. Για τις Γιορτές του 2020, ο δημοφιλής οίκος αρωμάτων εμπνέεται από το ταλέντο του ανερχόμενου Κινέζου καλλιτέχνη της σύγχρονης εικαστικής σκηνής, Oamul, για να δημιουργήσει το μοτίβο που φωτίζει όλη τη συλλογή, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την τέχνη με τις ευωδιές.
Ως εικονογράφος και animator, ο Oamul αντλεί έμπνευση από τη φύση, δημιουργώντας μικρές ποιητικές ιστορίες μέσα από τη ιδιότυπη ματιά του. Για τη νέα εορταστική συλλογή αρωμάτων της Acqua di Parma, ο Oamul δημιούργησε αποκλειστικά μια ιδιαίτερη εικονογράφηση, μέσα από ανάλαφρα, φωτεινά μοτίβα, όλα σε απόλυτη αρμονία με την αισθητική και το όραμα του ιταλικού οίκου.

Η αρωματική συλλογή φέρνει στο νου χειμωνιάτικες διακοπές, και πλαισιώνεται από μια θαυμάσια επιλογή προσφορών –όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή-, όπου εκτός από τα κομψά, κλασικά κουτιά για τις Colonie και τα Le Nobili, αλλά και το αρωματικό κερί Notte di Stelle της Home Collection, η Acqua di Parma δημιουργεί νέα, ιδιαίτερα δώρα. Ιδέες που σας προσκαλούν να ανακαλύψετε με έναν πρωτότυπο τρόπο τα πολυαγαπημένα αρώματα Blu Mediterraneo και τα νέα αποκτήματα της συλλογής Barbiere. Για να συμπληρωθεί η συλλογή, το Advent Calendar επιστρέφει σε μια έκδοση που επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες αισθαντικές εκπλήξεις.

THE BEAUTY TEAM