Τα «πονηρά» τρικ της Margot Robbie για μάτια που φαίνονται μεγαλύτερα

ta-ponira-trik-pou-xrisimopoiei-i-margot-robbie-gia-na-kanei-ta-matia-tis-na-fainontai-megalutera-margot-robbie-gia-na-kanei-ta-matia-tis-na-fainontai-megalutera
ΤΡΙΤΗ, 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η makeup artist στην οποία οφείλει η πανέμορφη ηθοποιός το πιο σαγηνευτικό βλέμμα του Χόλιγουντ, αποκαλύπτει την τέλεια τεχνική βήμα-βήμα.

Από την ιδανική εφαρμογή μάσκαρα έως τη σωστή απόχρωση σκιών και concealer, όλα τα μυστικά που θα κάνουν τα μάτια σας να αποκτήσουν τεράστια σαγήνη, είναι εδώ. Η Pati Dubroff, μια makeup artist με μια λίστα πελατισσών που περιλαμβάνει όλη την αφρόκρεμα των ηθοποιών του Χόλιγουντ -με πρώτη και καλύτερη την Margot Robbie- λέει: «Όλα τα σχήματα ματιών είναι όμορφα, σε κάθε περίπτωση. Απλά, όσα μάτια είναι ή δείχνουν πιο μεγάλα, για κάποιο λόγο θεωρούνται πιο σαγηνευτικά, όπως ακριβώς και της Margot. Ωστόσο, ακόμη και για τις γυναίκες με πολύ μικρά μάτια ή όχι τόσο ανοιχτόχρωμα, υπάρχει μια ποικιλία τεχνικών μακιγιάζ που δημιουργούν την πιο φυσική ψευδαίσθηση», συνεχίζει, εξηγώντας τα μυστικά. 

- Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας. Αν υπάρχουν ορατοί μαύροι κύκλοι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κατάλληλο concealer για τον τόνο και τον τύπο του δέρματός σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα φυσικό κονσίλερ που συνδυάζεται πιο εύκολα και δεν φράζει τους πόρους.

- «Μια τεχνική ανύψωσης των βλεφαρίδων που έχω εφαρμόσει πολλές φορές στην Margot Robbie πριν μια εμφάνιση σε κόκκινο χαλί, είναι η εξής: Επιλέξετε μία μάσκαρα που δίνει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες και εφαρμόστε τη στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο. Μια τελευταία εφαρμογή στο κέντρο των πάνω βλεφαρίδων, αυτομάτως, θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν πιο έντονα και μεγάλα», συμβουλεύει η Dubroff.

  - Οι σκιές ματιών που χρησιμοποιεί η Robbie για να κάνουν τα μάτια της να φαίνονται μεγαλύτερα; Η Dubroff αποκαλύπτει: «Τα απαλά, ανοιχτόχρωμα και γήινα χρώματα, καθώς και αυτά που είναι λίγο χλωμά με ιριδίζουσα φόρμουλα είναι ιδανικά για το κινητό άνω βλέφαρο, καθώς φωτίζουν το βλέμμα. Οι σκούρες σκιές ματιών μπαίνουν μόνο στην εξωτερική γωνία των ματιών -κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων του άνω βλεφάρου- ώστε να δίνουν την ψευδαίσθηση ότι τα μάτια σας είναι πιο μεγάλα. Το μαύρο υγρό eyeliner στο μακιγιάζ για μικρά μάτια πρέπει να έχει μόνο λεπτές και τραβηγμένες προς τα έξω γραμμές. To concealer είναι ένα μαγικό όπλο στα χέρια σας, επειδή εξαφανίζει μαύρους κύκλους και πρηξίματα κάτω από τα μάτια και τα κάνει να φαίνονται πιο μεγάλα». 

- Το κορυφαίο τρικ; «Χρησιμοποιήστε ένα υγρό highlighter κατά μήκος του οστού των φρυδιών και της εσωτερικής γωνίας των ματιών, εφαρμόζοντάς το με τη βοήθεια ενός μικρού πινέλου -με φορά προς τα πάνω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα, αλλά η ιδανική επιλογή είναι το χρυσό σαμπάνιας αν έχετε ανοιχτό χρώμα ίριδα όπως η Margot Robbie, ή ήπιο μπρονζέ, αν έχετε πιο σκούρα ίριδα».

THE BEAUTY TEAM