Πώς μοιάζει πραγματικά η Gwyneth Paltrow χωρίς μακιγιάζ

pos-moiazei-pragmatika-i-gwyneth-paltrow-xoris-makigiaz-gwyneth-paltrow-xoris-makigiaz
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Δεν υπάρχει ντροπή να δείχνετε το πρόσωπό σας ακριβώς όπως είναι», λέει η ίδια.

Δεδομένου ότι η τάση #nomakeup έχει πλημμυρίσει τα social media, το να βλέπουμε στο Instagram ακόμη και τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη αμακιγιάριστες αμέσως μόλις σηκώθηκαν από το κρεβάτι, δεν ξενίζει πλέον κανέναν. Και ενώ ορισμένοι followers των σταρ του Χόλιγουντ δεν είναι είναι και τόσο ευγενικοί στα σχόλιά τους, η γενική αίσθηση αυτού του τύπου ανάρτησης φαίνεται να είναι θετική για τη διάδοση του μηνύματος ότι δεν υπάρχει ντροπή να δείχνετε το πρόσωπό σας ακριβώς όπως είναι. Με αυτή ακριβώς τη διάθεση ανέβασε πρόσφατα και η Gwyneth Paltrow την παρακάτω φωτογραφία.

Η 48χρονη Paltrow, η οποία εκτός από καταξιωμένο αστέρι της showbiz έχει δημιουργήσει και μια μάρκα προϊόντων μόδας και ομορφιάς με γνώμονα την υγεία και την ευεξία (Goop), δείχνει πολύ άνετη με την εικόνα της χωρίς μακιγιάζ, αφού όπως είπε και η ίδια στο People, «Ποτέ δεν ήμουν μια γυναίκα που της άρεσε το μακιγιάζ, και όποτε το έκανα, ήταν απλά επειδή έπρεπε να εργαστώ για τις ανάγκες ενός φιλμ ή μιας επίσημης παρουσίας. Από την εφηβεία έως και σήμερα, η ρουτίνα ομορφιάς μου ήταν επικεντρωμένη στην καθαριότητα, στη φυσική λάμψη και στην υγεία της επιδερμίδας μου». 

Η ίδια εξήγησε επίσης ότι αυτή είναι και η φιλοσοφία που διέπει την Goop: «Όλα τα προϊόντα επικεντρώνονται πρώτα στη φροντίδα του δέρματος, έτσι ώστε το ίδιο το μακιγιάζ να αποτελεί απλά μια διασκεδαστική προσθήκη, παρά μια μέθοδος καμουφλάζ».

THE BEAUTY TEAM