Λιποαναρρόφηση 4D-360

lipoanarrofisi-4d
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η λιποαναρρόφηση 4D δημιουργεί το σώμα με τα 6 packs,την λεπτή μέση,και κάνει ανόρθωση γλουτών με την μεταφορά του λίπους. Βελτιώνει όλο το σώμα κυκλικά και λέγεται και λιποαναρρόφηση 360

Λιποαναρρόφηση 4D-360

 Η λιποαναρρόφηση τα τελευταία χρόνια πήρε νέα μορφή σαν λογική και σήμερα μιλάμε για την λιποαναρρόφηση 4D που αφορά την αφαίρεση λίπους από το σώμα κυκλικά και ονομάζεται και κυκλική λιποαναρρόφηση 360.Η επέμβαση εφαρμόστηκε αρχικά για την αφαίρεση του τοπικού λίπους από διάφορα σημεία του σώματος που λέγονται “ψωμάκια”.

Η συνεχιζόμενη όμως εξέλιξη της τεχνολογίας με το vaser και το laser μας έδωσε την δυνατότητα να αφαιρούμε λίπος και από άλλα δύσκολα σημεία όπως είναι η πλάτη ή το ανδρικό στήθος.

Η λιποαναρρόφηση 4D που σημαίνει high definition στα αγγλικά ή αλλιώς υψηλής ευκρίνειας μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε ουσιαστικά λιπογλυπτική στο σώμα και να δώσουμε νέο σχήμα και εικόνα. Οι δυνατότητες δεν απεριόριστες και απαιτεί γνώση και εμπειρία του πλαστικού χειρουργού.

Η λιποαναρρόφηση 4D-360 αφορά την πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του σώματος. Στην πρόσθια επιφάνεια ανήκει η λιποαναρρόφηση κοιλίας,οι μηροί,τα ισχία,τα γόνατα,οι γάμπες,οι αστράγαλοι. Στην κοιλιά μπορούμε να αναδείξουμε το μυικό τοίχωμα και τους τένοντες των κοιλιακών μυών (6 packs).

Στην οπίσθια επιφάνεια ανήκει η πλάτη,οι μηροί,τα γόνατα,οι γάμπες,και φυσικά οι γλουτοί. Εδώ μπορούμε να δώσουμε μια λεπτή μέση ενώ μπορούμε να μεταφέρουμε το λίπος στους γλουτούς και να δώσουμε την χαμένη νεανικότητα και  σφριγηλότητα στην περιοχή αυτή. Αυτή η επέμβαση ονομάζεται ανόρθωση γλουτών-brazilian butt lift (bbl).

Δείτε περίπτωση λιποαναρρόφησης 4D από το photo gallery του Δρ Νώντα Καποσίτα

Δείτε περισσότερα εδώ 

Νώντας Καποσίτας M.D,PhD

Πλαστικός χειρουργός
Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA
Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
https://kapositas.gr