Αυτό είναι το πιο κοινό μυστικό ομορφιάς των celebrities

auto-einai-to-pio-koino-ksino-mustiko-omorfias-ton-celebrities
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Λεμόνι: σε χυμό, σε μάσκα προσώπου, σε μείγμα για τα μαλλιά. Γιατί, άραγε;

Με τους προσωπικούς διατροφολόγους και τις αισθητικούς τους σε ταχεία κλήση, διασημότητες όπως οι Gisele Bündchen, Jennifer Aniston, Miranda Kerr και Lauren Conrad, δεν διστάζουν να δοκιμάσουν πράγματα πριν από όλες εμάς τις «κοινές θνητές», με μόνο στόχο να τις κάνουμε να ζηλεύουμε την φρεσκάδα της επιδερμίδας τους και τη λαμπερή τους όψη. Θα υποψιαζόσασταν ποτέ, πως όλες αυτές οι σταρ είναι φανατικές οπαδού του λεμονιού, με πρώτη και καλύτερη την Beyoncé;

Να, τι μπορεί να κάνει ένα και μόνο λεμόνι στην ομορφιά σας: Το ξινότερο όλων των φρούτων, το λεμόνι, αποτελεί για τις περισσότερες σταρ το δημοφιλέστερο συστατικό ενός πρωινού ροφήματος, με τους ειδικούς να επιβεβαιώνουν ότι ο φρέσκος χυμός ενός λεμονιού που αναμιγνύεται με ζεστό νερό μπορεί να κάνει τα πάντα -από την ενίσχυση της ανοσίας και την πρόληψη κατά του κορωνοϊού, έως την προαγωγή της λάμψης της επιδερμίδας. 
Όμως, τα τελετουργικά ομορφιάς με βάση το λεμόνι είναι ακόμη πιο δημοφιλή στους κύκλους των σταρ. 

- «Ίσως να μην γνωρίζετε ότι οι φλούδες του λεμονιού περιέχουν περιέχουν δέκα φορές περισσότερα θρεπτικά συστατικά (όπως βιταμίνες C και Α, ασβέστιο, μαγνήσιο, βήτα καροτίνη και κάλιο) συγκριτικά με το χυμό του», λέει η Renee Rouleau, η διάσημη αισθητικός πολλών A-list celebrities του Χόλιγουντ. Γι’ αυτό, μια μάσκα προσώπου που θα ετοιμάσετε ρίχνοντας στο μπλέντερ χυμό ενός λεμονιού μαζί με τα κουκούτσια (περιέχουν λιμονίνη, μια ουσία η οποία έχει αποδειχτεί ότι αποφράσσει τα αγγεία από τους θρόμβους και ευνοεί την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας) και τη φλούδα του καρπού κομμένη σε μικρές λωρίδες, κάνει ήπια απολέπιση, απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος που είναι εγκλωβισμένο στους πόρους και συσφίγγει, φωτίζει και απολυμαίνει την επιδερμίδα.   

- Επίσης, ο χυμός του λεμονιού θα σας βοηθήσει να δώσετε έξτρα φωτεινότητα και ελαστικότητα στα μαλλιά σας με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο, προσπερνώντας σε οφέλη ακόμη και τα ειδικά προϊόντα του εμπορίου. «Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε χυμό από ένα ή δύο λεμόνια (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας) σε ένα φλιτζάνι νερό μαζί με μια μικρή ποσότητα μαλακτικού και να εφαρμόσετε το διάλυμα αφού έχετε λουστεί και ξεβγαλθεί. Αφήστε το μείγμα να δράσει για 15 λεπτά και αφαιρέστε με δροσερό νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι και δυο φορές την εβδομάδα», λέει η Rouleau.

THE BEAUTY TEAM