Το «μωρό» του Baywatch μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της ομορφιάς

to-moro-tou-baywatch-mpainei-dunamika-sto-paixnidi-tis-omorfias
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Carmen Electra μόλις κυκλοφόρησε τη δική της σειρά περιποίησης δέρματος εν μέσω καραντίνας.

Ακόμη μια ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια αποφασίζει να «εκτεθεί» στην παγκόσμια αγορά καλλυντικών, ως δημιουργός, επιχειρηματίας και influencer. Η Carmen Electra, η οποία διαθέτει όλα τα παραπάνω καλλιτεχνικά ταλέντα -συν ένα σέξι σώμα, χάρη στο οποίο οφείλει τη φήμη της ως Lani στο Baywatch-,  κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό μια «τρισδιάστατη» σειρά προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας, την GoGo Skincare. Σε ηλικία 48 ετών, η Electra ομολογεί ότι πιστώνει στην σχολαστική ρουτίνα φροντίδας του δέρματός αυτή την λαμπερή λάμψη της όψης της, και εν μέσω καραντίνας, μοιράζεται στο Instagram μερικές «έμπειρες» συμβουλές ομορφιάς.

«Διάβασα ότι χρησιμοποιείς την ίδια ρουτίνα φροντίδας δέρματος για περισσότερα από 20 χρόνια. Πες μου περισσότερα!», λένε οι περισσότερες ακόλουθοί της -που ξεπερνούν τα 1, 2m-, και η Electra απαντά: 
«Το μυστικό δεν βρίσκεται στην αγορά πολλών προϊόντων, τα οποία πιθανώς να μείνουν στο ράφι του μπάνιου σας και αργά ή γρήγορα θα χάσουν την δραστική σύνθεσή τους, αλλά στα εξής απαραίτητα: μια ενυδατική λοσιόν αφαίρεσης του μακιγιάζ, έναν ορό υαλουρονικού οξέος και μια βαθιά ενυδατική κρέμα προσώπου γεμάτη από υψηλής ποιότητας βασικά συστατικά. Αυτά απλώνω εδώ και μια ζωή, και, πιστέψτε με, με βοήθησαν να διατηρήσω την επιδερμίδα μου υγιή, χωρίς την ανάγκη χειρουργικών επεμβάσεων». 

Η μάρκα GoGo Skincare είναι το ίδιο δημοφιλής στις γυναίκες όσο και στους άνδρες εν καιρώ πανδημίας (και «τρελών» online παραγγελιών»), επειδή «...εκτός από το προσωπικό μου πάθος για φυσική ομορφιά, αναγνώρισα με τον καιρό -και σε συνεργασία με τους επιστημονικούς συνεργάτες μου- ότι η νεότητα της επιδερμίδας είναι κοινό ζητούμενο και στα δυο φύλα. Έτσι κι αλλιώς, πάντα στη ζωή μου ακολουθούσα το μήνυμα που έμαθα στα γυρίσματα του Baywatch “Go, Go, Go!”, που σημαίνει ότι πάντα πρέπει να είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι και καλά οργανωμένοι να αντιμετωπίσουμε το χειρότερο. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το στρες στο δέρμα που προκαλεί η πανδημία και το φόβο να μην γεράσουμε πριν την ώρα μας -έως και ποτέ!», λέει η Electra.

THE BEAUTY TEAM