Καλή χρονιά -και μακριά από το 2020- εύχεται η Jennifer Lopez

kali-xronia-kai-makria-apo-to-2020-uposxetai-i-Jennifer-lopez-Jennifer-lopez
ΤΡΙΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Λίγες μέρες πριν την άφιξη του 2021, κυκλοφορεί (ανεπίσημα) η σειρά καλλυντικών JLo Beauty, που προσφέρει μακιγιάζ και ταυτόχρονη φροντίδα του δέρματος.

Η Jennifer Lopez δεν έπεσε σαν κομήτης στη βιομηχανία ομορφιάς. Εδώ και μερικά χρόνια έχει λανσάρει πάνω από μια ντουζίνα αρώματα, φόρμουλες μακιγιάζ και προϊόντα μαλλιών (με το όνομά της φαρδύ-πλατύ σε κάθε συσκευασία), και το μόνο που της έμενε ήταν να παρουσιάσει μια σειρά προϊόντων ομορφιάς με έμφαση στην φροντίδα της επιδερμίδας και το μακιγιάζ. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, το έπραξε τώρα. 
Σύμφωνα με το Allure, η Lopez «μαγείρευε» υπομονετικά εδώ και δυο χρόνια -με μεγάλη υποστήριξη από ομάδα δερματολόγων, αισθητικών και makeup artists- μια νέα σειρά μακιγιάζ, που δεν απήχε πολύ από μια ολιστική κούρα θεραπείας της ώριμης επιδερμίδας. 
Όπως η ίδια προϊδέασε τα εκατομμύρια ακολούθων της στο Instagram, η σειρά που θα λανσάρει για το 2021 κάτω από την ήδη δημοφιλή ομπρέλα καλλυντικών JLo Beauty, «...αυτό δεν είναι απλώς ένα έργο πάθους, αλλά ένα ανεκπλήρωτο όνειρο 30 ετών, που από φέτος γίνεται πράξη».

Στο «μυστήριο» βίντεο που κοινοποιεί η Lopez στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος έχει ήδη πάνω από 133m followers, δεν είναι σαφές τι ακριβώς αντιπροσωπεύει αυτό το μικρό μπουκάλι, που πλαισιώνεται από χρυσά κύματα. Αλλά οι εσωτερικές πηγές μιλούν για το απαύγασμα μιας φόρμουλας λάμψης, αντιγήρανσης και θεαματικής επαναφοράς της επιδερμίδας, σε μια νέα -μετά κορωνοϊού- εποχή μακιγιάζ.

Με βάση την ανάρτηση της Lopez, η 8η Δεκεμβρίου θα είναι η μέρα που θα αλλάξει προς το καλύτερο την όψη κάθε γυναίκας στον πλανήτη.

THE BEAUTY TEAM