Το beauté των 30 δευτερολέπτων

to-beaute-ton-30-deuterolepton
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

10 έξυπνα κόλπα ολικής μεταμόρφωσης της ομορφιάς σας, που δεν διαρκούν πάνω από μισό λεπτό.

Οι τεχνικές βελτίωσης της όψης σας πριν αποκαλυφθείτε στα social media ή σε ένα επαγγελματικό Zoom meeting, δεν είναι ανάγκη να αποτελούν υπερπαραγωγή. Με μερικές απλές αλλά ευφυείς ιδέες που αντλήσαμε από τον ιστότοπο 30seconds, μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα στην εικόνα σας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.  

1. Δοκιμάστε ένα χρωματιστό gloss στη θέση της κλασικής, κρεμώδους υφής του κραγιόν. Τα λαμπερά και γυαλιστερά χείλη δημιουργούν άμεση νεανικότητα στην όψη σας.
2. Αποκτήστε στη στιγμή ροδαλά και ανορθωμένα μάγουλα, απλώνοντας highlighter κατά μήκος της κορυφής των παρειών. Τονίστε το σύνολο της περιοχής απλώνοντας μια ματ πούδρα σε μπρονζέ απόχρωση.
3. Αναζωογονήστε το βλέμμα σας απλώνοντας concealer σε ένα χρώμα πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σας, στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.
4. Δοκιμάστε κόκκινο blush στα μάγουλα αντί για ροζ. Το κόκκινο μοιάζει πολύ έντονο και βαρύ όταν το αντικρίζετε στη συμπαγή σύνθεση της συσκευασίας του, αλλά μια απαλή στρώση αρκεί να δημιουργήσει πολύ πιο ζωντανό αποτέλεσμα στα μάγουλά σας, ειδικά όταν συνομιλείτε live online. 
4. Περάστε με μολύβι το περίγραμμα των χειλιών μετά  το κραγιόν για ένα ευθύ και ολοκάθαρο σχήμα στόματος. Φροντίστε να είναι στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν.
5. Για να ελαχιστοποιήσετε τα οιδήματα ή τους μαύρους κύκλους κάτω απ’ τα μάτια, πιέστε ένα κρύο μεταλλικό κουτάλι για μερικά δευτερόλεπτα. 
6. Τιθασεύστε τις τρίχες που δεν στέκουν στη θέση τους, ψεκάζοντας το βουρτσάκι της μάσκαρα με hairspray και περάστε με αυτό τις απείθαρχες τούφες.
7. Για μαλλιά που είναι αδύνατα, ίσια και λιπαρά, ψεκάζετε με σπρέι τζελ στη ρίζα τους ώστε να συνεφέρετε τον όγκο τους στο δευτερόλεπτο.
8. Αν αντέχετε να βάλετε το πρόσωπό σας μέσα σε μια λεκάνη παγωμένο νερό για όση ώρα βαστά η αναπνοή σας, θα διαπιστώσετε ότι λειτουργεί σαν φυσικό lifting.
9. Για να μην εμφανίζεστε στην οθόνη με επιδερμίδα που γυαλίζει, απλώστε την πούδρα με σφουγγαράκι αντί για πινέλο. Με αυτό τον τρόπο η υπερβολική λιπαρότητα καλύπτεται καλύτερα, και για περισσότερη ώρα.
10. Μια μπρονζέ πούδρα και μια fan brush (η βούρτσα μακιγιάζ με το πλατύ σχήμα και τις ανάλαφρες τρίχες που περιστρέφονται σαν ανεμιστήρας) είναι ό,τι χρειάζεστε για χαρίσετε με μια κίνηση ματ όψη στα μάγουλα, τη γραμμή των μαλλιών και τα πλαϊνά της μύτης ή όπου αλλού η λιπαρότητα κάνει το πρόσωπό σας να γυαλίζει αντιαισθητικά.

THE BEAUTY TEAM