Η χριστουγεννιάτικη κόμμωση της Taylor Swift, σε δημόσια προβολή και ...ακρόαση

i-xristougenniatiki-kommosi-tis-taylor-swift-se-dimosia-proboli-kai-akroasi
ΤΡΙΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Για το νέο της άλμπουμ, η δημοφιλής τραγουδοποιός επέλεξε τον παραμυθένιο ρομαντισμό και την φυσική απλότητα για να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα στην Χριστουγεννιάτικη καραντίνα.

Οι γυναίκες ηρωίδες των κλασικών παραμυθιών είχαν πάντοτε πυκνά, μακριά μαλλιά με ατέλειωτες πλεξούδες. Στην περίπτωση του Taylor Swift, η οποία μόλις ολοκλήρωσε το νέο «παραμυθένιο» της άλμπουμ Evermore -εν μέσω καραντίνας-, προτίμησε να συμμαζέψει τα πλούσια μαλλιά της και να δημιουργήσει μια εικόνα εμπνευσμένη από τις ιστορίες των τραγουδιών της. 
Η Swift, επιλέγει μια απλή γαλλική πλεξούδα για να εμφανιστεί στις φωτογραφίες του καινούργιου άλμπουμ -το οποίο κυκλοφορεί εν όψει Χριστουγέννων- δημιουργώντας ένα ρομαντικό look χωρίς εξεζητημένο styling.   

«Για να το πω με ποιητικό τρόπο, επέλεξα να επιστρέψω πίσω στα δάση της μουσικής, να περιπλανηθώ πιο βαθιά στην απλότητα και να αποτυπώσω με ήχους και εικόνες τη διάθεσή μου να βιώσω ένα αληθινό παραμύθι με ονειρικά τοπία και ιστορίες αγάπης που χάθηκαν στον χρόνο, αλλά είναι πάντα κάπου εκεί και ζουν μαζί μας», γράφει η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram. 

Η απλή πλεκτή κοτσίδα της Swift έρχεται να δώσει υπογραφή στα λεγόμενά της, αποτελώντας ταυτόχρονα και μια προσέγγιση της απλοποιημένης αισθητικής και ομορφιάς που υιοθετήθηκε από πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου της καραντίνας. Έτσι, ενώ η γοητεία όλων των προηγούμενων Χριστουγέννων για εντυπωσιακές εμφανίσεις μαλλιών και ομορφιάς εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή για κάθε γυναίκα και φέτος, εντούτοις το look της Swift ίσως αποτελέσει για πολλές από εσάς μια έμπνευση για περισσότερο ρομαντισμό, απλότητα και παραμυθένια διάθεση μέσα στις Γιορτές.

THE BEAUTY TEAM