Το πρώτο τατουάζ της Madonna είναι μια μικρή ωδή στην μεγάλη οικογένειά της

to-proto-tatouaz-tis-madonna-einai-mia-mikri-odi-stin-megali-oikogeneia-tis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα έξι μικρά γράμματα στον αριστερό καρπό της θρυλικής show woman κρύβουν πολύ αγάπη και υπερηφάνεια.

Κι όμως, η Madonna δεν είχε «χτυπήσει» ποτέ ένα τατουάζ, μέχρι πριν λίγες μέρες. Η 62χρονη «ιέρεια» της ποπ κουλτούρας επί πολλές δεκαετίες, ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στο λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας: «Αυτό είναι το πρώτο τατουάζ της ζωής μου». 
Όπως και οι περισσότερες διασημότητες του Χόλιγουντ, η Madonna προτίμησε τα έμπειρα χέρια του διάσημου tattooist Dr. Wo. Αλλά αντί για κύκνους, δράκους ή τριαντάφυλλα, η Madonna ζήτησε από τον καλλιτέχνη να της χτυπήσει έξι γράμματα στο εσωτερικό μέρος του καρπού της, τα οποία ήταν τα αρχικά των ονομάτων των έξι παιδιών της (L)ourdes, (R)occo, (D)avid, (M)ercy, (S)tella και (E)stere, σχηματίζοντας μια λεπτή γραμματοσειρά τύπου παλιάς γραφομηχανής.

Σε αντίθεση με το μικρό μέγεθος του διακριτικού τατουάζ, το θέμα πήρε τεράστια δημοσιότητα, ενώ αμέτρητα ήταν τα κολακευτικά σχόλια από τους εκατομμύρια ακόλουθους της Madonna, με την ίδια να λέει: «Είναι ένα μικρό δείγμα αγάπης για την μεγάλη μου οικογένεια. Αγαπήστε τα παιδιά σας και μη σταματάτε να τους δείχνετε πόσο πολύ είστε υπερήφανοι γι’ αυτά, με όποιο τρόπο μπορείτε».

THE BEAUTY TEAM