Η Charlize Theron αποδεικνύει πόσο μοντέρνο είναι το bowl cut

i-charlize-theron-apodeiknuei-poso-monterno-einai-to-bowl-cut
ΤΡΙΤΗ, 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ένα χτένισμα από τα 60’s, γίνεται το ανδρόγυνο σύμβολο για τα hair trends του 2021.

Επί πολλά χρόνια τώρα, η Charlize Theron έχει δείξει πολλά μαθήματα στυλ για τα κοντά μαλλιά. Ωστόσο, για τη νέα χρονιά, η 45χρονη ηθοποιός  «ταξιδεύει» το στυλ της στο νοσταλγικό παρελθόν, όπου το bowl cut αναδείχθηκε και κυριάρχησε για πολλά χρόνια, κυρίως χάρη στις Mia Faroow και Audrey Hepburn. Και, μάλλον, αυτή είναι η Theron που αγαπάμε περισσότερο. 

«To bowl cut, γνωστό και ως “καπελάκι”, είναι ένα απλό κούρεμα όπου τα μπροστινά μαλλιά κόβονται με ένα ίσιο περιθώριο και τα υπόλοιπα μαλλιά αφήνονται μακρύτερα, το ίδιο μήκος σε όλη τη διαδρομή, αλλιώς οι πλευρές και η πλάτη κόβονται στο ίδιο μικρό μήκος», λέει ο Adir Abergel, celebrity hair stylist και προσωπικός κομμωτής της Theron. «Το bowl cut που συνδυάζει μερικά στοιχεία του κλασικού pixie look, με μακριές αφέλειες και το αντρικό buzz cut, δημιουργεί ένα πραγματικά ιδιαίτερο στιλ, και όχι μόνο για το κεφάλι της Charlize», προσθέτει ο Abergel. 

Σύμφωνα με την ηθοποιό, το ανδρόγυνο στυλ του bowl cut αποτέλεσε μέρος της εικόνας της για το ρόλο της στην επερχόμενη ταινία Fast & Furious 9, «αλλά βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο μεταμόρφωσε την όψη αλλά και τη διάθεσή μου, πιστεύω ότι θα το διατηρήσω όλο το 2021», έγραψε στο Instagram. 

THE BEAUTY TEAM