Τα ιδιοφυή μυστικά ομορφιάς της βασιλικής οικογένειας

ta-idiofui-mustika-omorfias-tis-basilikis-oikogeneias
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Από τις εικονικές εμφανίσεις της Queen Elisabeth II και της Lady Diana, έως την Kate Middleton και την Meghan Markle, όλα εξηγούνται εδώ.

Είναι βασίλισσες και πριγκίπισσες, αλλά πάνω απ’ όλα είναι γυναίκες. Απλά, ο θεσμικός τους ρόλος τις υποχρεώνει να εμφανίζονται σε κοινή θέα ως πρότυπα υψηλού κύρους, άψογου στυλ και διαχρονικής ομορφιάς. Γι’ αυτό και όλες οι Κυρίες της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, επιδιώκουν με κάθε τρόπο να δείχνουν υπέρλαμπρες σε κάθε περίπτωση. Ιδού τα μυστικά τους.

Face yoga με λάδι αγριοτριανταφυλλιάς: «Εκτελώ καθημερινά τις 15λεπτες ασκήσεις προσώπου, που μου σύστησε η προσωπική μου αισθητικός Nicola Joss, βοηθώντας να αιματώνονται καλύτερα οι μύες της επιδερμίδας μου και να τονώνονται τα ζυγωματικά μου. Για ακόμη μεγαλύτερη τόνωση και αποτοξίνωση κατά τη διάρκεια του μασάζ, επιλέγω το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς», έχει δηλώσει η Meghan Markle. 

Κρατήστε τα χείλη σας ενυδατωμένα και το μακιγιάζ σας λιτό και φυσικό: Η πριγκίπισσα Eugenie, δέκατη στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου, είπε στο Harper's Bazaar: «Τα μαλακά και καλά βουτυρωμένα χείλη είναι ο καλύτερος σύντροφος για ένα λαμπερό χαμόγελο, ακόμη κι όταν αυτό είναι αμήχανο. Αρκεί το μακιγιάζ προσώπου να μην κλέβει την παράσταση. Όσο πιο απέριττο, τόσο το καλύτερο».

Επιμείνετε στην κομψότητα των νυχιών σας: Η Βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και εάν είναι μια γηραιά κυρία, ποτέ δεν παραλείπει το μανικιούρ της. Η εμμονή της για ένα τέλειο σχήμα νυχιών, είναι αυτό που συνοδεύει τα γκρο πλαν χειροφιλήματός της εδώ και πολλές δεκαετίες -και πάντα σε ουδέτερες αποχρώσεις νυχιών. 

Απλώστε στο δέρμα σας την πιο πλούσια λοσιόν σώματος: Η Kate Middleton –η αμέσως επόμενη Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου- έχει δηλώσει ότι το Nivea Skin Firming Hydration Body Lotion είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζεται. «Το χρησιμοποιώ καθημερινά με θρησκευτική ευλάβεια, επειδή ανακάλυψα ότι κάνει το δέρμα μου να αισθάνεται πιο ζωντανό, λαμπερό και νεανικό», έχει πει σε συνεντεύξεις της. 

Μην φοβάστε μια κοντή κουπ: Η αδικοχαμένη Lady Diana δεν είχε ανάγκη να κρύβεται πίσω από τα μαλλιά της. Ήταν η ίδια που τόλμησε το pixie cut στο απόγειο της δόξας της, λέγοντας -τότε- σε συνεντεύξεις: «Κόψτε μου τα μαλλιά όσο κοντά θέλετε. Πώς αλλιώς θα νιώσω αληθινά ελεύθερη;».

THE BEAUTY TEAM