Εδώ, το «οπλοστάσιο» ομορφιάς της Lady Gaga

edo-to-oplostasio-omorfias-tis-lady-gaga
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η βασίλισσα της ποπ αποκαλύπτει στο Instagram το μπουντουάρ της και δίνει συμβουλές για πιο λαμπερό και απαλό δέρμα για όλο το 2021.

«Οι φετινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ήταν αποκαρδιωτικές για όλο τον κόσμο. Και γι’ αυτό το λόγο στέλνω ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας: Να είστε ευγενικοί στον εαυτό σας, να μείνετε ασφαλείς και υγιείς, και να μην ξεχνάτε την επιδερμίδα σας», γράφει η 34χρονη super star, ανεβάζοντας μια selfie μπροστά από τον καθρέφτη του beauty room της.    
Και η αλήθεια είναι ότι η Lady Gaga δείχνει συγκλονιστικά «αληθινή» μέσα από αυτήν την no-makeup εικόνα της. 
Για μια άψογη εμφάνιση και λαμπερή επιδερμίδα που μπορεί να αυξήσει την θετική διάθεση στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η Lady Gaga, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της προσωπικής της makeup artist Sarah Tanno. 

«Όλα ξεκινούν με έναν ορό βιταμίνης C, που επιτρέπει στην επιδερμίδα να νιώσει πιο σφιχτή, λεία και λαμπερή», λέει η Tanno, «ενώ το αμέσως επόμενο βήμα είναι μια πλούσια ενυδατική κρέμα με κύριο συστατικό το υαλουρονικό οξύ». 
Έπειτα είναι οι μάσκες ομορφιάς. Η Gaga είναι φανατική οπαδός των sheet masks. «Έχουν όλα όσα χρειάζεστε για ένα βαθιά ενυδατωμένο και λείο δέρμα πριν το μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει τους πόρους, δημιουργώντας το ποθητό “flawless skin”, χωρίς να έχετε ανάγκη να απλώσετε περισσότερο foundation και concealer», έχει πει η Lady Gaga στο Allure.

Η ίδια έχει επίσης δηλώσει ότι χωρίς τακτική άσκηση και υγιεινή διατροφή, το πρόσωπό της δεν θα ήταν το ίδιο φρέσκο και νεανικό. Στο PopSugar, η Gaga λέει ότι με τη βοήθεια του προσωπικού της γυμναστή Harley Pasternak, ακολουθεί ένα συνεπές πρόγραμμα αερόβιας άσκησης και προπόνησης με αντιστάσεις -25 λεπτά κάθε μέρα της εβδομάδας-, ενώ ακολουθεί τη δίαιτα 5 Factor Diet, που έχει δημιουργήσει ο Pasternak. Το συγκεκριμένο πλάνο διατροφής, την ενθαρρύνει να τρώει δύο γεύματα και τρία σνακ την ημέρα, όλα από άπαχη πρωτεΐνη, υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, υγιή λιπαρά και φυτικές ίνες από φρούτα και λαχανικά. 

THE BEAUTY TEAM