H Jennifer Lopez καλωσόρισε το 2021 με μαλλί...2012

h-Jennifer-lopez-kalosorise-to-2021-me-malli-2012
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ίσως, η επόμενη μεγάλη τάση βαφής μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος.

Δεν είναι ξανθό, δεν είναι καστανό ούτε μαύρο, αλλά είναι ένας συνδυασμός όλων των αποχρώσεων στο ενδιάμεσο. Στους κύκλους των hair colorists, το όνομά του είναι «bronde». Και αν ψάχνετε για τη νέα χρωματική εμφάνιση των μαλλιών σας που θα κάνει θραύση όλη την επόμενη χρονιά, εμπιστευθείτε την Lopez, η οποία μέσα από μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram την αποκάλεσε ως «επιστροφή στα βασικά». 

Το συναρπαστικό φλερτ μεταξύ ξανθού και καστανού είχε αναδειχθεί εδώ και μερικά χρόνια ως η πιο must τάση, με εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη (διάσημες και μη) να έχουν ερωτευτεί το συγκεκριμένο στυλ βαφής, συρρέοντας στα κομμωτήρια ή σπεύδοντας να προμηθευτούν τα απαραίτητα σύνεργα για να βάψουν μόνες τους τα μαλλιά τους στο σπίτι. «Το bronde είναι ένας υπέροχος συνδυασμός καστανού και ξανθού, ο οποίος επιτυγχάνεται δημιουργώντας φυσικές ανταύγειες, που χαρίζουν στις μακριές πλεξούδες μεγαλύτερο βάθος και τρισδιάστατη όψη», λέει ο celebrity hair colorist Chris McMillan.

Η Jennifer Lopez, έχοντας αναπαράγει με δεκάδες τρόπους την εικόνα των μαλλιών της τα τελευταία 10 χρόνια, φέτος επιστρέφει στο bronde, ένα look που η ίδια είχε απογειώσει στις live εμφανίσεις της το 2012! 
«Εκεί που τα ξανθά μαλλιά συναντούν τα καστανά, ενώ κάπου στο βάθος υπάρχει μια μαύρη ρίζα, το bronde βρίσκει έδαφος να απογειώσει όλες τις χρωματικές διαστάσεις, κολακεύοντας ένα ευρύ φάσμα χρωματικής απόχρωσης της επιδερμίδας του προσώπου», λέει ο McMillan.

THE BEAUTY TEAM