Η πιο διάφανη μάσκα Covid δεν είναι αυτή που ξέρατε μέχρι σήμερα

i-pio-diafani-maska-covid-den-einai-auti-pou-kserate-mexri-simera
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Θέλετε να προστατεύεστε από τον κορωνοϊό αλλά να μην κρύβετε το πρόσωπό σας; Η Leaf Mask θα γίνει το πιο trendy αξεσουάρ του 2021.

Η πρώτη διαφανής προστατευτική μάσκα προσώπου κατά του Covid-19 έχει πάρει έγκριση από τον FDA, και αντίθετα από τα full-face διαφανή «καπέλα» που κυκλοφόρησαν όλο το 2020 -τα οποία αποδείχθηκαν σίγουρα άβολα και πιθανώς επισφαλή-, η μάσκα Leaf επιτρέπει στον χρήστη να προβάλλει ολόκληρο το πρόσωπό του διατηρώντας παράλληλα την απαιτούμενη ασφάλεια από την διασπορά του κορωνοϊού. 
Ξαφνικά, εκεί που όλες οι εκφράσεις του προσώπου σας -όπως και το χαμόγελό σας- καλύπτονταν από μια ιατρική ή υφασμάτινη μάσκα, η Leaf Mask, επαναφέρει την εικόνα σας σε προ-Covid εποχές.

«Σχεδιάσαμε την Leaf  Mask συνδυάζοντας την διαφάνεια που πρόσφεραν οι μεμβράνες, με την απόλυτη ασφάλεια που παρέχει μια ιατρική μάσκα», λένε οι δημιουργοί της. Η εταιρεία Redcliffe Medical Devices με έδρα το Μίτσιγκαν, έχει κατασκευάσει τρεις διαφορετικούς τύπους διάφανων μασκών –από την πιο απλή έως την Leaf UV (με αντηλιακά φίλτρα) και Leaf Pro (με ενσωματωμένο περίβλημα του φίλτρου που καταστρέφει τα παθογόνα σε επίπεδο DNA). Ωστόσο, όλες οι μάσκες Leaf έχουν μια μόνιμη αντιμικροβιακή και υδρόφοβη επικάλυψη στο εξωτερικό, που έχει αποδειχθεί ότι καταστρέφει το 99,99% μιας ευρείας ποικιλίας μικροβίων, ενώ η διάρκεια ζωής κάθε μάσκας ξεπερνά τον ένα μήνα διαρκούς χρήσης. 
Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η Leaf  Mask διατηρεί την όψη του προσώπου σας ελεύθερη και καθαρή, επιτρέποντάς σας να δουλεύετε και να κυκλοφορείτε με το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο και το αστραφτερό χαμόγελό σας σε πλήρη θέα.

THE BEAUTY TEAM