Θα βάφατε τα μαλλιά σας ροζ, σαν της Madonna;

tha-bafate-ta-mallia-sas-roz-san-tis-madonna
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η θρυλική ποπ σταρ το έκανε, δημιουργώντας ένα trend που είχε λόγο και αιτία: την εκλογή του Joe Biden!

Η απομόνωση και η ανία της καραντίνας όλο το 2020, οδήγησε πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο να επιχειρήσουν μόνες στο σπίτι τρελές ιδέες στην εικόνα των μαλλιών τους, άλλες φορές πολύ διασκεδαστικές έως και αστείες, αλλά και κάποιες φορές αρκετά προχωρημένες έως και εξαιρετικά επιδραστικές –για όσες, τουλάχιστον, μπορούν να επηρεάσουν με μια ανάρτησή τους χιλιάδες έως και εκατομμύρια άλλους.
Η αλήθεια είναι ότι με τα κομμωτήρια είτε εντελώς κλειστά, είτε με κάποια από αυτά να υπολειτουργούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν είναι λίγες οι celebrities που άφησαν την φαντασία τους να οργιάσει. Από την Bella Hadid, την Joe Jonas, την Lucy Hale, την Kaia Gerber και την Tiffany Haddish (η οποία ξύρισε εντελώς το κεφάλι της), εν μέσω καραντίνας απολαύσαμε θεαματικές αλλαγές στο χρώμα ή το κούρεμα των μαλλιών τους. Αλλά αυτή που άφησε το Instagram άφωνο, ήταν η Madonna με το ...ροζ μαλλί της. 

Αποχωριζόμενη τα μακριά ξανθά μαλλιά της, η 62χρονη τραγουδίστρια επέλεξε μέσα στο δεύτερο κύμα της καραντίνας να δημιουργήσει μόνη της ένα ανοιχτό ροζ χρώμα στο κεφάλι της. Και το έκανε λίγο πριν τις Αμερικανικές εκλογές, σαν μια δήλωση ενάντια στον Trump. 
«Βγείτε έξω και αναλάβετε έμπρακτα την ευθύνη εκατομμυρίων ανθρώπων, ψηφίζοντας Biden και Harris», έγραψε στη λεζάντα η Madonna.

Το εάν το ροζ χρώμα μαλλιών λειτουργεί για εσάς είναι πολύ σχετικό και εντελώς προσωπικό θέμα. Αλλά εάν το κάνει η Madonna -όπως και άλλες σταρ της showbiz που ακολούθησαν την τάση λίγες μέρες μετά (βλέπε Emily Ratajkowski, Ava Phillippe, Ciara, Julianne Hough και Keke Palmer)-, τότε γιατί να μην είναι καλό και για εσάς; 

THE BEAUTY TEAM