Πόσα αρχέγονα αισθαντικά μυστικά κρύβει η ένωση κασμίρ και κουμκουάτ;

posa-arxegona-aisthantika-mustika-krubei-i-enosi-kasmir-kai-koumkouat-enosi-kasmir-kai-koumkouat Margarita Nikitaki
ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ανακαλύψτε τα μέσα στο νέο άρωμα του οίκου Korres -και στο ονειρικό φιλμ που το «ενσαρκώνει».

Απ’ τη μια, η γενναιόδωρα απαλή και ζεστή αίσθηση του περσικού κασμίρ, το οποίο έχει εκθειαστεί ανά τους αιώνες ως συνώνυμο της πολυτέλειας και της αισθησιακής προσέγγισης για κάθε άρωμα, αποπνέοντας μυστικισμό και ακούσια σαγήνη. Απ’ την άλλη, το γλυκόπικρο κουμκουάτ, το «χρυσό πορτοκάλι» της αρχαίας Κίνας, που καρποφόρησε σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια στη Μεσόγειο αιώνες μετά, συμβολίζοντας την ευημερία και τον σπιρτόζικο χαρακτήρα των λαών της. 
Με βάση αυτά τα δυο ετερόκλητα συστατικά -μαζί με γλυκιές, εξισορροπιστικές νότες βανίλιας- δημιουργήθηκε το νέο άρωμα του οίκου Korres, Cashmere Kumquat, με σκοπό να ενώνει ανθρώπους, συναισθήματα, σκέψεις και στιγμές με τον πιο αισθαντικό τρόπο. 
Αυτή η μαγεία των αντιθέσεων που χαρακτηρίζει το Cashmere Kumquat -το 5ο και τελευταίο άρωμα της νέας συλλογής Korres- ένωσε επίσης και δύο αναγνωρισμένους Έλληνες δημιουργούς για πρώτη φορά, τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτο, και τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο χορογράφο Αντώνη Φωνιαδάκη, οι οποίοι κατάφεραν να «χορογραφήσουν» σε ένα φιλμ την πεμπτουσία του αρώματος Cashmere Kumquat. Η φυσική δροσιά και φρεσκάδα του κουμκουάτ δένει αρμονικά με την μυστηριακή αίσθηση γαλήνης του κασμίρ, ενσαρκωμένα μέσα από τις νωχελικές κινήσεις δύο κοριτσιών (Σεβαστή Ζαφείρα και Δέσποινα Λαγουδάκη) που μπερδεύονται σε μία ανορθόδοξη αγκαλιά σε ένα επιβλητικό μαρμάρινο φόντο, δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρα δυνατό συναίσθημα, το οποίο απογειώνεται με την μουσική υπόκρουση της Kid Moxie. 

THE BEAUTY TEAM