5 celebrities Υδροχόοι και τα μυστικά ομορφιάς τους

omorfa-genethlia-gunaikes-ydroxooi
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Οι περισσότερες γυναίκες Υδροχόοι διατηρούν την σωματική ενέργεια και την ψυχική τους διάθεση διαρκώς σε υψηλά επίπεδα, κάτι που αποδεδειγμένα οδηγεί και σε μια αγέραστη όψη όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Μια γυναίκα Υδροχόος, όσο διάσημη ή «κοινή θνητή» κι αν είναι, αποτελεί ένα παράξενο, μυστηριώδες και ενδιαφέρον πλάσμα, που όσο κι αν όλοι πιστεύουν ότι μπορούν να την κατακτήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, εκείνη θα παραμείνει ανεξάρτητη, ακόμη και μέσα σε μια ερωτική, συζυγική, οικογενειακή ή επαγγελματική δέσμευση. «Κάθε γυναίκα Υδροχόος είναι ευλογημένη με μια μοναδική αίσθηση χιούμορ, θάρρους και ανεξαρτησίας, χαρακτηριστικά που δεν θα θυσιάσει ποτέ όσο ζει», λέει στο περιοδικό Nylon η celebrity αστρολόγος Jessica Lanyadoo. «Και αυτός είναι ο λόγος, που οι περισσότερες γυναίκες Υδροχόοι διατηρούν την σωματική ενέργεια και την ψυχική τους διάθεση διαρκώς σε υψηλά επίπεδα, κάτι που αποδεδειγμένα οδηγεί και σε μια αγέραστη όψη όσα χρόνια κι αν περάσουν». 

Παρακάτω, 5 διάσημες Υδροχόοι οποίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, και παράλληλα δίνουν τις προσωπικές τους συμβουλές ομορφιάς για όσες γυναίκες ανήκουν στο ίδιο ζώδιο.

Alicia Keys, 25 Ιανουαρίου 1981: «Έχω συνδέσει την διατήρηση της νεότητάς μου με το πρωινό μπάνιο. Εκεί είναι το καλύτερο μέρος για να αφοσιωθώ στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου, γι’ αυτό και ξυπνώ πολύ νωρίς το πρωί για να έχω όσο χρόνο θέλω για να το απολαύσω», γράφει η 39χρονη τραγουδίστρια στο λογαριασμό της στο Instagram. «Ανάμεσα σε ζεστούς ατμούς, ενυδατικές κούρες και μασάζ προσώπου με το ειδικό roller, ανάβω πολλά μικρά αρωματικά κεριά και κάνω έναν γαλήνιο διαλογισμό επί 10 λεπτά, πλημμυρίζοντας το σώμα μου με γαλήνη και την επιδερμίδα μου με μια ορατή αίσθηση ανανέωσης».

Shakira, 2 Φεβρουαρίου 1977: Η κολομβιανή σούπερ σταρ, ετών 43, φαίνεται έως και δέκα έως δεκαπέντε χρόνια νεότερη, με το Νο1 μυστικό ομορφιάς της να είναι αυτό: «Κρατήστε μακιγιάζ σας λιτό και φυσικό. Αισθάνομαι ότι όσο λιγότερο μακιγιάζ χρησιμοποιώ, τόσο καλύτερη γίνεται η επιδερμίδα μου. Μετά από τόσα χρόνια μπροστά από τα φώτα και τις κάμερες, σήμερα, νομίζω ότι φαίνομαι καλύτερα από ό, τι πριν από 10 χρόνια, όταν φορούσα πολύ makeup»! 

Jennifer Aniston, 2 Φεβρουαρίου 1969: Η αγαπημένη σταρ έγινε 51 ετών φέτος. Όμως, ο χρόνος δεν δείχνει να έχει περάσει από την όψη της από την εποχή που υποδυόταν την Rachel στα Φιλαράκια. Κι αυτό επειδή η Aniston είναι πολύ πειθαρχημένη με τα τελετουργικά ομορφιάς όσο και με τη ρουτίνα διατροφής και άσκησης. «Εδώ και χρόνια έχω ανταλλάξει τον πρωινό καφέ με ένα ποτήρι χυμό σέλινου, ενώ πλένω το πρόσωπό μου με κρύο νερό. Όμως, το μεγαλύτερο κέρδος έρχεται από την καθημερινή χρήση αντηλιακού», έχει πει.   

Christina Ricci, 12 Φεβρουαρίου 1980: Η μητέρα της 41χρονης ηθοποιού ήταν μοντέλο, και φρόντισε να την μυήσει από μικρή στη σωστή φροντίδα του δέρματος. «Αλλά βασική μου έμπνευση για την ομορφιά ήταν -και είναι- η Brigitte Bardot, χάρη στην αγάπη της για το ελαιόλαδο. Μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά το καθημερινό μασάζ προσώπου με λάδι ήταν ένα από τα βασικά προϊόντα που διατήρησαν την επιδερμίδα μου καθαρή, λεία και υγιή, ακολουθώντας αυτή την απλή κίνηση». 

Paris Hilton, 17 Φεβρουαρίου 1981: Η πιο σημαντική συνήθεια της 39χρονης celebrity είναι να αποφεύγει τον ήλιο, κάτι που έχει δηλώσει σε κάθε συνέντευξη που έχει δώσει, εξηγώντας ότι αυτό το οφείλει στις συμβουλές της μητέρας της. Παράλληλα, οι κρέμες ματιών, οι κρέμες σύσφιξης του λαιμού και οι οροί ενυδάτωσης της επιδερμίδας, αποτελούν το βασικό τελετουργικό για αντιγήρανση. Ένα άλλο πράγμα που κάνει, είναι να τοποθετεί το πρόσωπό της σε ένα μπολ γεμάτο κρύο νερό επί ένα λεπτό. «Εγγυώμαι ότι το δέρμα σας θα βιώσει την πιο φυσική, απλή και φθηνή εμπειρία lifting», λέει η Hilton.

THE BEAUTY TEAM