Συμβουλές ομορφιάς της Anne Hathaway για την καραντίνα

sumboules-omorfias-kata-ti-diarkeia-tis-karantinas-apo-tin-anne-hathaway
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Εκτός των άλλων, αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για την προώθηση της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Locked Down».

Η τελευταία ταινία με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη ηθοποιό, όχι μόνο γυρίστηκε σε καθεστώς καραντίνας, αλλά αναφέρεται ακριβώς σε αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο της σύγχρονης Ιστορίας. Το σενάριο της ρομαντικής κωμωδίας Locked Down, η οποία «παίζει» στο HBO Max, αφορά στην ήδη διαταραγμένη σχέση ενός ζευγαριού -στα πρόθυρα του διαζυγίου-, όπου ωστόσο, ο ερχομός της πανδημίας και της καραντίνας υποχρεώνει τα δυο μέλη να συνυπάρξουν, έστω και χωρίς τη θέλησή τους. 

Η ιστορία παίρνει μια απροσδόκητη στροφή όταν το ζευγάρι πρέπει να διαπράξει ένα έγκλημα για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση, μεταξύ ποικίλων δραματικών ανατροπών και τραγελαφικών καταστάσεων. Ωστόσο, αυτό που οδήγησε την ταινία να γίνει εξαιρετικά δημοφιλής, ήταν η εμφάνιση της Hathaway κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων –με τις εικόνες που ανέβασε στο Ιnstagram, να γίνουν viral μέσα σε λίγα λεπτά. 

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, τα προϊόντα που επέλεξε η Hathaway για την εικόνα των μαλλιών της περιλαμβάνουν το Polish Unfrizz Cream της Virtue, το Perfect Ending Split End Serum και το Finale Shaping Hairspray. Όσον αφορά στην αψεγάδιαστη όψη του προσώπου της, η Hathaway δήλωσε ότι ακολούθησε πιστά τις συμβουλές της «γκουρού» της αισθητικής Tracie Martyn, η οποία της σύστησε το λεμφικό μασάζ προσώπου στο ιατρείο, συνδυαστικά με τη χρήση Jade Roller με νεφρίτη στο σπίτι.  

Επίσης, η Hathaway λέει ότι η κατανάλωση 8 ποτηριών νερού καθημερινά είναι το δικό της ελιξίριο για τη διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας της. «Είναι το πιο αγνό, φυσικό και φθηνό συστατικό για  εσωτερική αποτοξίνωση και εξωτερική λάμψη», έχει δήλωσε στο Style Craze, ενώ ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να φορούν υψηλό SPF όταν κυκλοφορούν έξω.  
«Η διατήρηση της ομορφιάς και της νεανικότητας της επιδερμίδας σας, είναι μια κατάσταση που περισσότερο έχει να κάνει με το νου, παρά με το μακιγιάζ», λέει, εμπνέοντας όλες τις νέες γυναίκες να συνδεθούν μαζί της σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο, παρά με την εικόνα που προβάλλει η ίδια στην οθόνη. «Πιείτε περισσότερο νερό, αποφύγετε τον ήλιο, ενυδατωθείτε με τις σωστές φόρμουλες, κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας και αναδείξτε την αυθεντική ομορφιά σας», λέει η Hathaway. 

THE BEAUTY TEAM