Μυστικά ομορφιάς αποκλειστικά για γυναίκες Υδροχόους

mustika-omorfias-apokleistika-gia-gunaikes-ydroxoous
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας σύμφωνα με τον «προκλητικό» χαρακτήρα του ζωδίου σας.

Γενικά μιλώντας, η γυναίκα Υδροχόος είναι έξυπνη, ανεξάρτητη, επαναστατική και πρωτότυπη, αναζητώντας διαρκώς νέες προκλήσεις για να ξεφύγει από τη ρουτίνα. Αλλά μιλώντας ειδικά για τη ρουτίνα της ομορφιάς της, η Υδροχόος θέλει να διασφαλίζει ότι όλα συμβαδίζουν σύμφωνα με τις επιθυμίες της. «Αρκεί να μην αφήνει τον προκλητικό και επαναστατικό ψυχισμό της να  λειτουργεί ενάντια στα “συμπαντικά” χαρακτηριστικά του προσώπου της», λέει η Susan Miller, μια από τις πιο διάσημες Αμερικανίδες αστρολόγους, ευπώλητη συγγραφέας και σημαντική influencer στην κατηγορία της. 
«Η ομορφιά και η προσωπικότητα πάντα είχαν κοινούς δεσμούς, αλλά όταν μέσα σ’ αυτό το συνδυασμό προστεθεί και το αστρολογικό προφίλ κάθε ζωδίου, τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο συγκεκριμένα και πρακτικά», γράφει η Miller στο δημοφιλές site της Astrologyzone -το οποίο ξεπέρασε τις 310 εκατομμύρια επισκέψεις μέσα σε μια χρονιά. 

«Είναι ωραίο να είστε γυναίκα Υδροχόος. Και εάν μάλιστα ακολουθήσετε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά σας έχει χαρίσει το άστρο σας την ημέρα που γεννηθήκατε -από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου-, η ομορφιά σας θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο», λέει η Αμερικανίδα makeup artist Gloria Noto -τόσο παθιασμένη με την αστρολογία, που δημιούργησε τη σειρά φυσικών καλλυντικών Noto Botanics, με βάση τα θεμελιώδη συστατικά των ουράνιων σωμάτων, όπως και των χαρακτηριστικών κάθε ζώδιου ξεχωριστά. «Είμαστε αστρόσκονη», λέει η Noto, «και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στον οργανισμό μας, στο σώμα μας, τον χαρακτήρα μας, τις διαθέσεις μας, τον ψυχισμό μας, αλλά και την όψη μας, εδώ και εκατομμύρια χρόνια». 

Εάν εύχεστε τις καλύτερες εξελίξεις στην ομορφιά σας κατά τη γενέθλια περίοδο της ζωής, εσείς οι γυναίκες Υδροχόοι, ακολουθήστε τις συμβουλές της Noto.

Τα μάτια σας: «Οι γυναίκες Υδροχόοι έχουν κατά κανόνα όμορφο σχήμα ματιών και ζωηρό βλέμμα, κάτι που τους δίνει την ικανότητα να εκπέμπουν περισσότερο φως και ενέργεια», λέει η Miller. «Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με το μακιγιάζ των ματιών», προσθέτει η Noto. «Συνήθως μια σοφιστικέ σκιά σε αποχρώσεις μπρονζέ, ροζ ή ελαφρού γαλάζιου, θα λειτουργήσει ιδανικά για εσάς -ανάλογα με το φυσικό χρώμα της ίριδάς σας. Οποιαδήποτε άλλο “βάρος” στα μάτια σας, όπως το eyeliner και το smoky eye look, θα μειώσει την φυσική ένταση. Εκτός ίσως από μια ελαφριά εφαρμογή μάσκαρα, η οποία θα προσδώσει μεγαλύτερο μήκος, όγκο και σαγηνευτικές καμπύλες στις βλεφαρίδες σας». 

Τα χείλη σας: «Εάν υπάρχει ένα κοινό -αστρικό- μυστικό, που ξεχωρίζει κάθε γυναίκα Υδροχόο από όλες τις άλλες, αυτό είναι τα συνήθως αρκετά παχιά και ζουμερά χείλη», λέει η Noto. «Οπότε, ένα ανοιχτό ροζ ή κρεμ κραγιόν με έμφαση στην στιλπνότητα και την διαφάνεια, είναι ιδανικό».  

Η επιδερμίδα σας: «Όλες οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν σημαίνει ότι έχουν τον ίδιο τύπο δέρματος», λέει η αστρολόγος Miller. «Όσο και εάν στατιστικά οι γυναίκες Υδροχόοι έχουν πιο ήπια και ευγενικά χαρακτηριστικά, με τις εκφράσεις του προσώπου τους να μην προδίδουν τις εσωτερικές διαθέσεις τους, εντούτοις, οι ανάγκες της επιδερμίδας τους είναι πολύ πιο ζωτικής σημασίας από τα άλλα ζώδια, εξαιτίας του μόνιμου εσωτερικού στρες που τις διακατέχει». Η makeup artist Noto, τονίζει: «Μακροπρόθεσμα, η τάση των γυναικών Υδροχόων να θέλουν να κυριαρχήσουν στον επαγγελματικό, οικογενειακό ή κοινωνικό στίβο, μεταφράζεται σε πρόωρη γήρανση, εξαιτίας του στρες αλλά και της πλημμελούς προστασίας από τον ήλιο. Αυτός ο συνδυασμός οδηγεί αρχικά σε αυξημένες ρυτίδες, πλαδαρές παρειές και κουρασμένα βλέφαρα, την ίδια ώρα που το μελάνωμα καραδοκεί». 
Σύμφωνα με την Noto, όποιο προϊόν φροντίδας του δέρματος και μακιγιάζ εφαρμόζει μια Υδροχόος, πρέπει οπωσδήποτε να έχει στη φόρμουλά του, τουλάχιστον SPF 30.

THE BEAUTY TEAM