Η «νηφάλια» Kate Hudson αποκαλύπτει τα μυστικά της λάμψης της

i-nifalia-kate-hudson-apokaluptei-ta-mustika-tis-lampsis-tis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

«Το μεγάλο σας στοίχημα είναι: περισσότερο νερό, λιγότερο αλκοόλ»

Από την χρονιά που απογείωσε την αναγνωρισιμότητά της κερδίζοντας Χρυσή Σφαίρα και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Σχεδόν Διάσημοι (2000), έως τον ρόλο της ως Zu, μιας γυναίκας που ζει μέσα στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά στο επερχόμενο δραματικό μιούζικαλ Music (2021), η Kate Hudson δεν έχει σταματήσει να αποδεικνύει ότι η πραγματική ομορφιά ξεκινά από μέσα. «Η ενυδάτωση είναι το κλειδί. Και αυτό που έχω μάθει από πολύ μικρή, είναι ότι όσο περισσότερο νερό πίνω καθημερινά και όσο λιγότερο καταναλώνω αλκοόλ μέσα στη βδομάδα, τόσο το δέρμα μου γίνεται αληθινός σύμμαχος της ομορφιάς μου. Κρατάω διαρκώς τα χέρια μου μακριά από σκληρά οινοπνευματώδη και γεμίζω τα κύτταρά μου με τόνους νερού», λέει η ίδια στο Women’s Health. 

41 ετών σήμερα, η δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας αθλητικών ειδών (Fabletics), μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ στo Instagram, όπου πραγματικά ακτινοβολεί (κρατώντας ένα μισογεμάτο ποτήρι κρασί για να το «γιορτάσει»).  

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο In Style αποκάλυψε ότι η μητέρα της, η οσκαρική ηθοποιός Goldie Hawn, ήταν εκείνη που την ενέπνευσε αρχικά να φροντίζει το δέρμα της με πρώτη βάση το πολύ νερό, την υγιεινή διατροφή, την ενεργοποίηση του σώματός της και την αποχή από το αλκοόλ. «Το αλκοόλ, μπορεί να σβήσει τη λάμψη από το πρόσωπό σας μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα», λέει η Hudson.
Ωστόσο, η διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της δεν είναι μόνο ένας διαρκής αγώνας «νερού εναντίον αλκοόλ», αλλά και μερικές κινήσεις ομορφιάς που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη λάμψη ενός  υγιούς δέρματος. 
Στο βιβλίο της Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body, που κυκλοφόρησε το 2016, η Kate Hudson συμβουλεύει: 
 
Αναπτύξτε μια πιο έξυπνη ρουτίνα ομορφιάς: Η χρήση προϊόντων με πολλαπλές χρήσεις, όπως για παράδειγμα οι κρέμες BB (Blemish Balm) και CC (Color Corrector), μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας, και παράλληλα να κερδίζετε πολύτιμο χρόνο κάθε πρωί. Οι BB συνδυάζουν τα οφέλη μιας ενυδατικής κρέμας, ενός make up για ανάλαφρη, ομοιόμορφη κάλυψη και μιας αντηλιακής κρέμας για μέτρια προστασία από τις ακτίνες UV. Οι CC, απ’ την άλλη, διορθώνουν τις χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα την τρέφουν και την περιποιούνται όπως η κρέμα ημέρας. Έτσι, μπορούν να αντικαταστήσουν το make up και την ενυδατική απλοποιώντας την κούρα της ομορφιάς. Eπίσης, πολλές είναι εμπλουτισμένες με αντιγηραντικά συστατικά που μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης.  

Εφαρμόστε βιταμίνη Ε: Η βιταμίνη Ε βοηθά στον αποκλεισμό των ελεύθερων ριζών από το σώμα, επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης και τροφοδοτώντας το δέρμα με τα θρεπτικά συστατικά και τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεται. Ορισμένες ειδικές θεραπείες ομορφιάς περιλαμβάνουν το άνοιγμα ενός χαπιού βιταμίνης Ε και την εφαρμογή του περιεχομένου απευθείας στο πρόσωπο ως μάσκα.

Βάλτε το ανατολίτικο μασάζ στην καθημερινότητά σας: Στην Κορέα και στην Ιαπωνία, όλες οι γυναίκες έχουν μάθει παραδοσιακά να κάνουν μασάζ στο πρόσωπο πριν απλώσουν ο,τιδήποτε επάνω του -κρέμες, ορούς ή μακιγιάζ. Αλλά αυτό το μασάζ προσώπου έχει μια ιδιαιτερότητα, καθώς τα δάχτυλα μιμούνται την κίνηση του σαλιγκαριού: πιέζετε και προχωράτε ζουλώντας με αργές κινήσεις προς κάθε σημείο του προσώπου ξεκινώντας από το πιγούνι και τελειώνοντας στο μέτωπο. Η συγκεκριμένη κίνηση επιτρέπει στους πόρους να ανοίξουν και να απορροφήσουν καλύτερα και βαθύτερα όλα τα θρεπτικά συστατικά μιας κρέμας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τα ευεργετήματα ενός φυσικού lifting προσώπου.

THE BEAUTY TEAM