Αυτό το gadget συνδέεται στον υπολογιστή και δίνει τέλειο μανικιούρ στο λεπτό

auto-to-gadget-sundeetai-ston-forito-upologisti-kai-sas-dinei-to-teleio-manikiour-se-ena-lepto
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

«Μετά από αυτή την εμπειρία στο σπίτι, αμφιβάλλω εάν θα επιστρέψω στο σαλόνι νυχιών μετά την καραντίνα», λένε οι χρήστριες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα που αφορούν στην ομορφιά κάθε γυναίκας εν μέσω τρίτου κύματος της «μεταλλαγμένης» πανδημίας, με την πλήρη αποχή από τις καθιερωμένες κούρες προσώπου και μαλλιών στα ειδικά σαλόνια ομορφιάς να αποτελούν πλέον ουτοπία. Ωστόσο, όσον αφορά στο πεντικιούρ, τα νέα δεδομένα εν μέσω καραντίνας δεν είναι καθόλου δυσάρεστα. 
Επειδή είναι άγνωστο πότε θα μπορέσετε να επισκεφθείτε με ασφάλεια το αγαπημένο σας nail salon, το Le Mini Macaron μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη εναλλακτική για ένα πεντικιούρ αντάξιο μιας επαγγελματικής κούρας μέσα στο σπίτι. Είναι το gadget για ημιμόνιμο αποτέλεσμα φροντίδας και βαφής νυχιών -αντίστοιχο με τις επαγγελματικές κούρες-, το οποίο είναι best seller της Amazon, χάρη στη βοήθεια των συμβουλών από δεκάδες influencer nail artists του Instagram. 

Μέσα στην καραντίνα, σίγουρα έχετε βιώσει γρήγορο ξεθώριασμα της βαφής των νυχιών σας, συνδυαστικά με σπασίματα στα άκρα ή αύξηση των νεκρών κυττάρων στο δέρμα γύρω από τη ρίζα των νυχιών -τα γνωστά «πετσάκια». Αλλά όσον κι αν προσπαθείτε με αυτοσχέδιες κούρες μανικιούρ να σώσετε την υγεία και την ομορφιά των νυχιών σας, το κιτ Le Mini Macaron θα σας απαλλάξει από όλα τα προβλήματα, απλώς, συνδέοντας τα δάχτυλά σας με τον υπολογιστή!

Πώς λειτουργεί; Το Mini Macaron περιέχει μια λυχνία LED που συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω USB. Και όλα γίνονται ένα παιχνίδι! 
Μετά τις οδηγίες καθαρισμού και απολέπισης που δίνει η εφαρμογή, βάφετε τα νύχια σας όπως εσείς θέλετε, και απλώς τοποθετείτε τα ακροδάχτυλά σας στο «κουτί-μπισκότο» επί ένα λεπτό. Την ίδια στιγμή, το λογισμικό του Le Mini Macaron αναλύει τον τόνο βαφής που έχετε επιλέξει συνδυαστικά με το «ποιόν» του δέρματος γύρω από τα νύχια, σφραγίζοντας το χρωματικό αποτέλεσμα για πάνω από 36 ώρες. Παράλληλα, ο έξυπνος εγκέφαλος του κιτ, υπολογίζει την την επόμενη κούρα σας μανικιούρ, όπως θα την επέλεγε μια επαγγελματίας nail artist. 

Οι πρώτες καταναλώτριες που παρήγγειλαν online και εφάρμοσαν το Mini Macaron, γράφουν στο Instagram: «Το αποτέλεσμα είναι τόσο επαγγελματικό, με τα χρώματα να δείχνουν εξίσου αστραφτερά. Μετά από αυτή την εμπειρία στο σπίτι, αμφιβάλλω εάν θα επιστρέψω στο σαλόνι νυχιών μετά την καραντίνα». 

THE BEAUTY TEAM