Οι πιο αναπάντεχες συμβουλές ομορφιάς από τη Sandra Bullock

den-uparxoun-pio-anapantexes-sumboules-omorfias-apo-autes-pou-proteinei-i-sandra-bullock-sandra-bullock
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και κλέψτε ό,τι μπορείτε.

Ενώ είναι απολύτως σίγουρο ότι η Sandra Bullock θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία της Paramount Pictures με τίτλο «The Lost City of D», το μέγα ερώτημα που κυκλοφορεί ανάμεσα στους κύκλους της showbiz, είναι πώς καταφέρνει η 56χρονη ηθοποιός να παραμένει ανίκητη από τον χρόνο. 
Το γεγονός ότι η Bullock ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου σε μια δημοσκόπηση του περιοδικού People Magazine πριν 5 χρόνια, αφήνει πολλά στην φαντασία. Ανάμεσα σε πολλά, είναι και οι φήμες που μιλούν για μια σειρά πολύ «λεπτοδουλεμένων» και «αόρατων» πλαστικών επεμβάσεων προσώπου. Ωστόσο, η ίδια αποκαλύπτει εντελώς άλλα -έως και και πολύ αναπάντεχα- μυστικά που οδηγούν στην ...αιώνια νιότη.

Μιλώντας στο περιοδικό InStyle, η Bullock είπε ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί με θεραπείες ομορφιάς. Μάλιστα, αποκάλυψε και ένα παράξενο μυστικό για τις ρυτίδες της: «Η αλοιφή που χρησιμοποίησα κάποια περίοδο για θεραπεία των αιμορροΐδων μου, αποδείχθηκαν εξίσου ωφέλιμα και για την μείωση των γραμμών έκφρασης του προσώπου μου!», κάτι που σύμφωνα με τους δερματολόγους ισχύει, επειδή μια τέτοια φαρμακευτική σύνθεση έχει αγγειοσυσπαστική δράση ενάντια στην μικροκυκλοφορία, καθιστώντας την ιδανική για την ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών έκφρασης στα μάτια -το γνωστό και ως «πόδι της χήνας».

Στη βρετανική Marie Claire, η Bullock έχει πει ότι η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της δεν διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά: «Σίγουρα ένας καλός καθαρισμός, και μετά, η εφαρμογή ορού, ενυδατικής και αντηλιακής κρέμας είναι σημαντικά βήματα πρόληψης, εντούτοις περισσότερο επενδύω στην προχωρημένη επιστήμη της αντιγήρανσης, όπως είναι οι θεραπείες EGF». 
Σύμφωνα με δημοσιευμένες μελέτες σε ιατρικά περιοδικά, το EGF (Epidermal Growth Factor/ Επιδερμικός Αυξητικός Παράγοντας) είναι μια πρωτεΐνη που απαντάται φυσικά στο ανθρώπινο δέρμα και βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. «Καθώς μεγαλώνουμε, αρχίζουμε να χάνουμε το EGF με το οποίο γεννηθήκαμε και γι’ αυτό η έγχυσή του στο δέρμα με τη βοήθεια μιας μικροβελόνας ανανεώνει σε κυτταρικό επίπεδο την διατήρησή του», εξηγεί η Bullock στο Marie Claire.

«Αλλά πάνω απ’ όλα, η διατήρηση της νεότητας εξαρτάται από το πόσο πολύ ιδρώνετε στο γυμναστήριο», λέει στο περιοδικό People η αειθαλής ηθοποιός. «Κάθε μέρα κάνω Pilates, kickboxing και προπόνηση με βάρη για μια ώρα τουλάχιστον. Τα Σαββατοκύριακα στο εξοχικό μου, τρέχω ή ποδηλατώ για δύο ώρες μέσα στη φύση, κάτι που κάνω ακόμη και πάνω στο διάδρομο ή το στατικό μου ποδήλατο όταν βρίσκομαι στην πόλη. Επίσης, λατρεύω να καίω πολλές θερμίδες μέσα από το χορό. Δεν θέλει πολύ σκέψη: βάζετε τα ακουστικά σας και τρελαίνεστε στο ρυθμό». 

THE BEAUTY TEAM