Η Hailey Bieber αποκαλύπτει γιατί παίρνει προγεννητικές βιταμίνες

i-hailey-bieber-apokaluptei-giati-pairnei-progennitikes-bitamines
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

«Είναι το πιο θαυματουργό συστατικό αντιγήρανσης».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της στο online περιοδικό SheerLuxe, το μόλις 24 ετών top model μοιράστηκε πολλές συμβουλές μακιγιάζ, φροντίδας δέρματος και περιποίησης μαλλιών. Εκτός από το γεγονός ότι είναι οπαδός των lip balms, της μάσκαρα και του υγρού concealer, η Hailey Bieber αποκάλυψε ότι καταναλώνει προγεννητικές βιταμίνες, ως ένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να διατηρήσει τη λαμπερή της εμφάνιση. 

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την νεογέννητη ανιψιά της -κόρη της αδελφής της Alaia Baldwin-, η Hailey, λέει: «Χάρη σ’ αυτό το μωρό, ανακάλυψα το μυστικό της ζωής «...όσο ακόμη η ανιψιά μου θεωρεί ότι είμαι αστεία». 

Σύμφωνα με δηλώσεις της στο The List, η Hailey Bieber αποκάλυψε ότι τα προγεννητικά συμπληρώματα έγιναν γι’ αυτήν το καλύτερο μέσο αντιγήρανσης και ομορφιάς της επιδερμίδας της. «Πρώτον, είναι σκευάσματα, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τις κοινές πολυβιταμίνες, και δεύτερον, είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για τη βιολογία μιας γυναίκας», λέει. 

Θα αναρωτιέστε, λοιπόν, εάν όντως ένα προγεννητικό συμπλήρωμα είναι κατάλληλο για την ομορφιά σας. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google επιβεβαιώνει ότι πολλές celebrities, όπως  οι LeAnn Rimes, Gwyneth Paltrow και Mindy Kaling, έχουν υιοθετήσει αυτό το  beauty trend πριν από κάθε τους εμφάνιση σε ένα κόκκινο χαλί, με την Dr. Ava Shamban (την πιο φημισμένη δερματολόγο του Χόλιγουντ), να εξηγεί τους επιστημονικούς λόγους: «Υπάρχει μια τεράστια ανάγκη σε κάθε εγκυμονούσα γυναίκα, να προσλαμβάνει μια σειρά από ζωτικής σημασίας συστατικά, με σκοπό την διατήρηση της δικής της ενέργειας, όσο και της καλύτερης υγείας του μωρού που έχει μέσα στην κοιλιά της επί εννιά μήνες. Γι’ αυτό και όλοι οι γυναικολόγοι συνιστούν στις έγκυες να καταναλώνουν συγκεκριμένα προγεννετικά συμπληρώματα, τα οποία περιέχουν  κατά βάση φυλλικό οξύ, σίδηρο, βιταμίνη D και ασβέστιο, συνδυαστικά με προβιοτικά, και σε ορισμένες περιπτώσεις, έξτρα δόσεις DHA (ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ που βοηθά όχι μόνο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού, αλλά στην πρόληψη της επιλόχειας κατάθλιψης)».

Πώς μπορούν αυτά τα συμπληρώματα διατροφής να ενισχύσουν την ομορφιά σας και την αντιγηραντική σας προστασία, ακόμη και εάν δεν είστε εγκυμονούσα; Η Dr. Shamban λέει: «Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι όλα τα φυσικά συστατικά που περιέχονται σε ένα τέτοιο προγεννετικό συμπλήρωμα, είναι ικανά να προσφέρουν μοναδική επανόρθωση από τα σημάδια της γήρανσης, ενώ παράλληλα χαρίζουν προστασία στην επιδερμίδα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνοντας επαρκώς και συσφίγγοντας την επιδερμίδα». 
Προφανώς, η Hailey Bieber, κάτι ξέρει παραπάνω.
Εδώ, σε μια «σύγκριση» νεότητας με τη μαμά της:

THE BEAUTY TEAM