Μυστικά ομορφιάς αποκλειστικά για γυναίκες Ιχθείς

mustika-omorfias-apokleistika-gia-gunaikes-ixtheis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα και την αύρα σας σύμφωνα με τον «ονειροπόλο» χαρακτήρα του ζωδίου σας.

Εάν είστε γυναίκα που γεννήθηκε μεταξύ 19 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου, γνωρίζετε καλά ότι το ζώδιό σας είναι Ιχθύς, το οποίο σύμφωνα με την αστρολογία, κυβερνάται από τον πλανήτη του Ποσειδώνα μέσα σε ένα βασίλειο φαντασίας, συναισθηματισμού, αλλά και ψευδαίσθησης.

Η Susan Miller, μια από τις πιο διάσημες Αμερικανίδες αστρολόγους, ευπώλητη συγγραφέας και σημαντική influencer στην κατηγορία της, γράφει στο δημοφιλές site της Astrologyzone -το οποίο ξεπέρασε τις 310 εκατομμύρια επισκέψεις μέσα σε μια χρονιά: «Οι γυναίκες Ιχθείς είναι γνωστό ότι είναι συμπονετικά και χαλαρά άτομα, με έφεση στην καλλιτεχνία. Η ομορφιά και η προσωπικότητα πάντα είχαν κοινούς δεσμούς, αλλά όταν μέσα σ’ αυτό το συνδυασμό προστεθεί και το αστρολογικό σας προφίλ, τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο συγκεκριμένα και πρακτικά. Και ειδικά, εάν τυχαίνει να είστε από εκείνες που ασχολούνται πολύ με τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς του δέρματος, το συνολικό σας στυλ θα πρέπει να συμπίπτει με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας, ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους μέσα από μια απόκοσμη ομορφιά, η οποία είναι μοναδική στο ζωδιακό κύκλο». 

Σύμφωνα με την Miller οι γυναίκες Ιχθείς πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στην έμφυτη φαντασία τους και την καλλιτεχνική τους ονειροπόληση, επιδιώκοντας η αιθέρια αύρα τους να λειτουργεί υπέρ τους τόσο σε θέματα σαγήνης και ερωτισμού, όσο και σε κάθε άλλη πτυχή της κοινωνικής και επαγγελματικής τους ζωής. 
Η γνωστή makeup artist Gloria Noto, η οποία είναι τόσο παθιασμένη με την αστρολογία, ώστε δημιούργησε τη σειρά φυσικών καλλυντικών Noto Botanics, με βάση τα θεμελιώδη συστατικά των ουράνιων σωμάτων, όπως και των χαρακτηριστικών κάθε ζώδιου ξεχωριστά, συμβουλεύει: «Αναζητήστε σκιές ματιών που προσδίδουν περισσότερη λάμψη μέσα από τις συνθέσεις τους, ενώ σκόπιμο είναι να επενδύσετε και στα highlighters για να τονίζετε περισσότερο τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά σημεία του προσώπου σας. Οι Ιχθείς είναι ζώδιο του νερού», λέει η Noto, «γι’ αυτό θα δείχνετε υπέροχη μέσα σε αποχρώσεις μακιγιάζ που κυριαρχούνται από αποχρώσεις της βιολέτας, του απαλού μοβ και του τιρκουάζ. Ειδικά εάν επιλέξετε αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς στα μάτιας σας -ένα από τα πιο δελεαστικά χαρακτηριστικά που κάνει κάθε γυναίκα Ιχθύ να ξεχωρίζει- θα αυξήσετε κατακόρυφα τη φυσική σας γοητεία». 
Σύμφωνα με την Noto, ο πειραματισμός με βαθύτερους τόνους πράσινου ή μπλε είναι ιδανικός για γυναίκες Ιχθείς με σκούρα ίριδα και μελαχρινό δέρμα, ενώ μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή και για πιο ανοιχτές επιδερμίδες και γαλανά ή πράσινα μάτια, ωστόσο, μόνο για βραδινές επιλογές μακιγιάζ. 
«Σε κάθε περίπτωση τόνου δέρματος και χρώματος ματιών, στις γυναίκες Ιχθείς ταιριάζουν τα χείλη που είναι διαρκώς υγρά, λαμπερά και απαλά, με το κοραλί, το ροδακινί και το ροζ να θεωρείται η πιο ταιριαστή απόχρωση -συγκριτικά με χρωματικές επιλογές που κινούνται σε ουδέτερες ή πολύ σκούρες αποχρώσεις», συμβουλεύει η Noto. 

«Είμαστε αστρόσκονη», τονίζει η αστρολόγος Miller. «Γι’ αυτό και κάθε χρώμα ή υφή που αγκαλιάζει την επιδερμίδα σας έχει άμεσο αντίκτυπο στον οργανισμό, στο σώμα, στον χαρακτήρα, στις διαθέσεις, στον ψυχισμό, αλλά και στην όψη σας. Και το ίδιο υπέροχα δουλεύει το άρωμα που φοράτε». 
Η Miller λέει ότι για ένα ζώδιο που κυριαρχείται από τον Ποσειδώνα, το άρωμα είναι για εσάς τις γυναίκες Ιχθείς, κάτι παραπάνω από ένα ευωδιαστό «πέπλο».  «Είναι παρόμοιο με το ίδιο ζωτικό στοιχείο της αστρολογικής σας προσωπικότητας: το νερό. Το άρωμά σας θέλετε να αγκαλιάζει και πλημμυρίζει τον εσωτερικό σας κόσμο με ονειρική απαλότητα, βαθιά συναισθηματικότητα και έντονο λυρισμό. Σύμφωνα με πανάρχαιες καταγραφές αστρολογικών χαρακτηριστικών, το κεχριμπάρι, το περγαμόντο, το τριαντάφυλλο, η βανίλια, ο μοβ μόσχος και το ylang ylang, είναι ευωδιές που ξεκλειδώνουν την φαντασία και απογειώνουν το συναισθηματικό κόσμο των Ιχθύων», λέει η Miller.

THE BEAUTY TEAM