Πώς μια γυναίκα μπορεί να λάμπει από υγεία και ομορφιά στα 55 ή στα 75

pos-mia-gunaika-mporei-na-lampei-apo-ugeia-kai-omorfia-sta-55-tis-i-sta-75-tis-sta-75-tis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η Paulina Porizkova -και η μαμά της- αποδεικνύουν ότι η αυτοπεποίθηση για την σέξι εικόνα σας δεν γερνά ποτέ.

Το πιο «καυτό» μοντέλο που πέρασε ποτέ από τα εξώφυλλα του Sports Illustrated, ξέρει ακόμη πώς να κρατά τα σκήπτρα του sexiness. 36 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο μεγαλύτερο -και παλαιότερο- αθλητικό περιοδικό του κόσμου, η Paulina Porizkova απέδειξε ότι το σώμα και η γοητεία της έχουν μείνει αμετάβλητα, μέσα από μια επετειακή βιντεοσκόπηση για την ηλεκτρονική έκδοση του Sports Illustrated Swimsuit, τον Ιανουάριο του 2019. 

Εάν η ανάγκη για μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σχετικά με την εικόνα του σώματός σας κατέχει μια σημαντική θέση στη λίστα σας για το 2021, η Paulina Porizkova μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό πρότυπο. Σε μια τελείως αφιλτράριστη selfie που ανέβασε στις 4 Ιανουαρίου μαζί με την 75χρονη μαμά της Anna, οι δυο γυναίκες -γιαγιάδες και οι δύο, παρεμπιπτόντως- επιδεικνύουν τους κοιλιακούς τους, με την Porizkova να στέλνει ένα μήνυμα υγείας και ομορφιάς για όλες τις «ώριμες» γυναίκες: «Βάλτε την αυτοεκτίμησή σας στην κορυφή της λίστας των υποσχέσεων που θα δώσετε στον εαυτό σας για τη νέα χρονιά. Μη μείνετε στο όνειρο, αλλά κάντε το πράξη μέσα από μια συστηματική προσπάθεια να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Τρώτε πιο υγιεινά, κινητοποιήστε το σώμα σας όσο περισσότερο μπορείτε, και μάθετε να μην καμουφλάρεστε πίσω από ένα απατηλό και πρόσκαιρο Botox. Μην κυνηγάτε απατηλά όνειρα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Porizkova έχει πει: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά κάτι που καταπολεμά τη γήρανση. Το πώς αντιλαμβάνομαι τα χρόνια που περνούν από το πρόσωπο και το σώμα μου, είναι κάτι που έχει να κάνει περισσότερο με το μυαλό μου: όσο πιο ρεαλιστικά και ξεκάθαρα βλέπω τα πράγματα, τόσο με αγαπώ περισσότερο. Δεν μου αρέσει το Botox, επειδή δεν κάνει καμία γυναίκα να θυμίζει τον πραγματικό εαυτό της. Προτιμώ, όχι μόνο να μου θυμίζω εμένα αλλά και να με ξεπερνώ, με καθημερινή άσκηση και σωστή διατροφή. Αν και κατανοώ την επιθυμία κάθε γυναίκας στην ηλικία μου να θέλει να αναβιώσει την εικόνα της την εποχή που ήταν 30 ετών, εντούτοις εγώ δεν είμαι πρόθυμη να μεταμορφωθώ σε κάτι που δεν είμαι. Μου αρέσει να φαίνομαι όμορφη, αλλά θέλω επίσης να φέρομαι τίμια απένταντί μου, σε κάθε ηλικία. Θέλω να μου αρέσω αρκετά, ώστε να γερνάω όσο πιο όμορφα γίνεται. Και όσο τα χρόνια περνούν μέσα σε ένα υγιές σώμα, τόσο πιο ευγνώμων νιώθω για τις συμβουλές που μου έδωσε η μαμά μου».

THE BEAUTY TEAM