Γιατί η Celine Dione δεν φοβάται τον χρόνο

giati-i-celine-dione-den-fobatai-to-xrono-celine-dione-den-fobatai-to-xrono
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Σε μια σπάνια selfie, παρουσιάζει την ακτινοβόλα επιδερμίδα της χωρίς μακιγιάζ και εξηγεί το μεγάλο μυστικό της.

Η δημοφιλής Καναδή τραγουδίστρια με πωλήσεις που ξεπερνούν τους 200.000.000 δίσκους παγκοσμίως, πρόσφατα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία χωρίς makeup, όχι επειδή είχε ανάγκη τα likes, αλλά για να αποκαλύψει σε όλες τις γυναίκες του κόσμου το μυστικό για μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα όσο περνούν τα χρόνια.

Μέσα σε ένα σκηνικό παγκόσμιου τρόμου εξαιτίας του κορωνοϊού, η 52χρονη σήμερα Celine Dion, δείχνει την ευγνωμοσύνη της στον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί, προσπαθώντας να γυμνάζεται τακτικά και να πίνει πολύ νερό καθημερινά -γιατί, φυσικά η ενυδάτωση είναι κλειδί για μια λαμπερή επιδερμίδα, σε όποια ηλικία.

«Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι, είναι ακόμη πιο σημαντικό να σκεφτούμε για όσα πράγματα είμαστε ευγνώμονες. Ελπίζω να βρείτε στιγμές γαλήνης, ευτυχίας και αγάπης, σήμερα και κάθε μέρα», γράφει η Dion στη λεζάντα, δείχνοντας απολύτως ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια σε πρόσωπο και σώμα. 

Η Celine Dion, μια τραγουδίστρια που δοξάστηκε όσο καμιά άλλη ερμηνεύοντας το «My Heart Will Go On» -βραβευμένο με Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού το 1998 για την ταινία «Τιτανικός»-, έχει μοιραστεί πολύ λίγα πράγματα για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Στη μόνη συνέντευξή της όπου ανέφερε κάποια προσωπικά μυστικά ομορφιάς, ήταν μόλις πέρσι, στο Us Weekly. 

«Μου αρέσει να παίζω με το μακιγιάζ, αλλά τις περισσότερες φορές προτιμώ ό,τι κάνω να ξεκινά και να τελειώνει μέσα στο σπίτι. Εάν πρόκειται να εμφανιστώ δημόσια επιλέγω τη φυσική εικόνα μου στην καλύτερη δυνατή εκδοχή της, χωρίς να νιώθω άβολα με την ηλικία μου. Δεν είμαι μοντέλο, ούτε ηθοποιός. Μια τραγουδίστρια, έχει μόνο εφόδιο τη φωνή της», είχε πει η Dion, προσθέτοντας: «Το να νιώθεις όμορφη, σίγουρα σε κάνει να νιώθεις πιο δυνατή. Αλλά όλες οι γυναίκες πρέπει να στηρίζονται στη φωνή τους, και να την κάνουν όσο πιο δυνατή γίνεται, γιατί όλες αξίζουμε να κάνουμε τις ανάγκες, τις επιδιώξεις και τα όνειρά μας πραγματικότητα. Το να νιώθεις δυνατή, και όχι απλά όμορφη, είναι το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας για κάθε γυναίκα στον κόσμο». 

THE BEAUTY TEAM