Η Kelly Rowland επηρεάζεται από τις μούσες και την αρχαία Ελλάδα

kellyrowlandarrivingforthefinalofthexfactor
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή ρούχων της Kelly Rowland για το «JustFab» είναι εμπνευσμένη από την αυθεντικότητα και την εσωτερική δύναμη που έχουν όλες οι γυναίκες, και ειδικά αυτή τη στιγμή της παγκόσμιας κρίσης.

Η Kelly Rowland προβάλλει τη δική της προσωπική αναγέννηση.

Από το πρώτο της σόλο άλμπουμ «Simply Deep», το 2002, η Rowland κατέστησε σαφές ότι δεν παίζει με τους κανόνες όσον αφορά την προσωπική της δημιουργικότητα. Είτε πειραματίζεται με διαφορετικά μουσικά είδη, είτε δημιουργεί πρωτότυπη εικαστική τέχνη (όπως το πιο πρόσφατο μουσικό της βίντεο, «Flowers») για να εμπλουτίσει τον τεράστιο μουσικό της κατάλογο, το αποτέλεσμα της δουλειάς της κρύβει πάντα ένα βαθύτερο νόημα. Αυτό επαληθεύεται και με την τελευταία της απόπειρα ως σχεδιάστρια, για τη σειρά ρούχων «JustFab».

Για τη δεύτερη συλλογή της, που μόλις κυκλοφόρησε, η Rowland άντλησε έμπνευση από τις γυναίκες που την περιτριγυρίζουν και την ελληνική μυθολογία. «Η νέα συλλογή αφορά τον εορτασμό της θηλυκότητας και αποτελεί ωδή στην Ελληνίδα θεά» αναφέρει.

Το κόνσεπτ της καμπάνιας είναι εμπνευσμένο από τις αρχαίες μούσες καθώς η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια θέλει οι δημιουργίες της να αποπνέουν δύναμη, χάρη, ευκολία και άνεση.

Σε συνέντευξή της δήλωσε ότι η πανδημία και το lockdown δεν αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για δημιουργία. Αντίθετα της έδωσαν χώρο και χρόνο να μελετήσει και να αντλήσει έμπνευση προκειμένου να φτάσει στην ολοκλήρωση της σειράς αυτής που ανυψώνει τη γυναικεία δύναμη και κομψότητα.

Σύμφωνα με την καλλιτέχνη, η νέα σειρά είναι προσιτή οικονομικά στο αγοραστικό κοινό και συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση.