Εδώ είναι η πραγματικά σκληρή αιτία που η Gisele Bundchen αποσύρθηκε από το modeling

hollywoodca-november16giselebundchengettingreadyfor
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ο έκπτωτος άγγελος της Victoria's Secret διάλεξε την καριέρα της ανθρωπίστριας και της καλής συζύγου και μαμάς -αντί να αυτοκτονήσει!

Στα 19 της χρόνια έκανε το πρώτο και τεράστιο βήμα της καριέρας της υπογράφοντας συμβόλαιο με την εταιρεία που θα έμελλε να γράψει την πιο εντυπωσιακή και κερδοφόρα ιστορία στον κόσμο των εσωρούχων. «Εκείνες τις μέρες η Victoria's Secret ήταν μια επιχείρηση που δούλευε αποκλειστικά μέσω καταλόγων. Και νομίζω πως η δική μου παρουσία σ’ αυτές τις φωτογραφίσεις βοήθησε την εταιρεία να ξεκινήσει την ιδέα της πασαρέλας, όπως κάνουν όλοι οι οίκοι μόδας, δημιουργώντας την πιο πρωτότυπη και σέξι τάση όλων των εποχών», γράφει στα δημοσιευμένα απομνημονεύματά της η Gisele Bundchen με τον τίτλο Lessons: My Path to a Meaningful Live (2018). 

Κερδίζοντας πολλά χρήματα από μικρή και αισθανόμενη υπέροχα μέσα στο δέρμα και το σώμα της, η Bündchen παρέμεινε για πολλά χρόνια η επίσημη μούσα και πρέσβειρα της Victoria's Secret, αλλά όταν το συμβόλαιό της έπρεπε να ανανεωθεί το 2006, πολλά πράγματα είχαν αλλάξει μέσα της.

«Τα πρώτα επτά χρόνια, ένιωθα πολύ άνετη ως αποκλειστικό μοντέλο εσωρούχων, αλλά όσο περνούσε ο καιρός και μεγάλωνα ηλικιακά δεν μου άρεσε να φωτογραφίζομαι και να κυκλοφορώ στις πασαρέλες διαρκώς με ένα καυτό μπικίνι στρινγκ. Τότε ήταν που ζήτησα να με καλύψουν με μεταξένιες ουρές και να φορέσω ένα ζευγάρι πλουμιστά φτερά στην πλάτη», γράφει. 
Και ήταν εκείνη η στιγμή, που όλα τα μοντέλα της Victoria's Secret μεταμορφώθηκαν στα  γνωστά «αγγελάκια», με την Bündchen, «αρχάγγελο» της εταιρείας, όντας ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα επί Γης.
Ωστόσο, ήταν και εκείνη η εποχή, που η ήρθε για την Gisele η κόπωση και η διάθεσή της να αποτραβηχτεί από αυτή τη φρενίτιδα υποχρεώσεων. Στο βιβλίο  της αποκαλύπτει ότι πάλευε συχνά με κρίσεις πανικού, που την οδήγησαν να σκεφτεί ακόμη και την αυτοκτονία. «Κάπνιζα υπερβολικά, έπινα ένα μπουκάλι κρασί και αμέτρητους καφέδες κάθε μέρα. Αλλά για μια στιγμή είπα ότι όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν. Σκέφτηκα, πως εάν το modeling είναι η αιτία που καταστρέφεται η υγεία και η ζωή μου, πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να ξεφύγω από έναν τέτοιο δυσβάστακτο πόνο», λέει η Bündchen.

Μετά την έξοδό της από την Victoria's Secret, η Gisele Bündchen ήταν ελεύθερη να επικεντρωθεί σε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής.

Το 2009 παντρεύτηκε τον Tom Brady δημιουργώντας μια ευτυχισμένη οικογένεια με δυο παιδιά, και ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις, φροντίζοντας στην εξεύρεση πόρων για δεκάδες φιλανθρωπικές οργανώσεις και φορείς του παγκόσμιου ακτιβιστικού δικτύου. «Προέρχομαι από μια φτωχή περιοχή της νότιας Βραζιλίας, όπου επί δεκαετίες η ποιότητα του νερού ήταν άθλια», λέει. «Ο μπαμπάς μου, που ήταν κοινωνιολόγος και ένας άνθρωπος πολύ παθιασμένος στο να κάνει τη διαφορά στον κόσμο με οδήγησε να ζητήσουμε χρηματοδότηση από το κράτος και πολλούς ιδιωτικούς φορείς, ενώ κατέθεσα κι εγώ ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, δημιουργώντας ένα έργο που εγγυάται πλέον καθαρό νερό σε 10.000 κατοίκους». 

Όλη αυτή η υπόθεση κράτησε πάνω από δέκα χρόνια, με την Gisele να είναι διαρκώς παρούσα στις μελέτες, στην εξεύρεση πόρων και στην εκτέλεση του έργου. Αυτό ήταν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για το πρώην supermodel, η οποία σαν άλλος έκπτωτος άγγελος, το μόνο που ήθελε ήταν να απολαύσει ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα, αφήνοντας στην κοινωνία το στίγμα της ως μια σημαντική ανθρωπίστρια.

THE BEAUTY TEAM