Το supermodel Irina Shayk μιλά για τη ζωή της και τον Bradley Cooper

londonunitedkingdom-december42017irinashaykattendsthe
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Το εμβληματικό Glass House συναντά ένα άλλο σύγχρονο έργο τέχνης, το supermodel Irina Shayk.

Η Ρωσίδα καλλονή φιλοξενήθηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο του ψηφιακού περιοδικού Elle για το αφιέρωμα του Μαρτίου και μίλησε τόσο για την παιδική της ηλικία, όσο και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Bradley Cooper και τη μητρότητα. Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Glass House ή αλλιώς Johnson house, ένα ιστορικό μουσείο στο New Canaan του Κονέκτικατ, χτίστηκε το 1949 και σχεδιάστηκε από τον Philip Johnson ως δική του κατοικία.

 

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός αναφέρθηκε στα δύσκολα και φτωχικά παιδικά της χρόνια. Γεννημένη τον Ιανουαρίου του 1986, στα πρώτα της παιδικά χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του '90, μεγάλωσε στη σκοτεινή ρωσική πόλη Yemanzhelinsk, όπου ο μπαμπάς της ήταν ανθρακωρύχος και η μητέρα της δίδασκε μουσική νηπιαγωγείου.

«Θυμάμαι συχνά να μην έχουμε φαγητό. Πολλές φορές δεν έμπαινε κανένας μισθός στο σπίτι μιας και οι γονείς μου αργούσαν να πληρωθούν» δηλώνει. Σε ηλικία 14 χρονών έχασε τον πατέρα της και τη μεγάλωσε η μητέρα με τη γιαγιά της. Έτσι έμαθε τον τρόπο να επιβιώνει. Τα σκληρά παιδικά χρόνια που βίωσε, την έκαναν δυνατή και την προετοίμασαν, όπως η ίδια λέει, για τον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο του modeling όπου η απόρριψη είναι χαρακτηριστικό γνώρισμά του.

Αν και στην καριέρα της συνάντησε την επιτυχία, δυσκολεύτηκε να αποτινάξει τον όρο «sexy», που την περιόριζε, και να υιοθετήσει τον όρο «high fashion». Στην αρχή της καριέρας της, το μοντέλο που έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες για οίκους όπως Burberry και Calvin Klein, άκουγε ότι ένα μοντέλο με τις διαστάσεις της δεν θα καταφέρει ποτέ να εκπροσωπήσει την υψηλή ραπτική κανενός αξιόλογου οίκου, λόγω του υπερβολικά αδύνατου προτύπου ομορφιάς που επικρατούσε.

Στα 35 της δηλώνει ότι νιώθει πιο άνετα από ποτέ με το σώμα της, τρώει ότι θέλει, εκτιμάει το καλό φαγητό, και απολαμβάνει τη ζωή. «Αυτό είναι άλλωστε που θέλει και η μόδα» αναφέρει. Σχετικά με τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της παραδέχεται ότι παραμένει πολύ καλή και ότι είναι πολύ καλός πατέρας. Αν και δεν κατάλαβε ποτέ τον όρο «κοινή ανατροφή», όταν είναι με την  κόρη τους, ο καθένας τους αναλαμβάνει 100% τον ρόλο του ως γονιός.