5 φυσικές εναλλακτικές λύσεις για lifting προσώπου

5-fusikes-enallaktikes-luseis-gia-lifting-prosopou-fusikes-enallaktikes-luseis-gia-lifting-prosopou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ποιες είναι οι θεραπείες που εγγυώνται άμεσα αντιγηραντικά οφέλη χωρίς νυστέρια και ενέσιμα εμφυτεύματα.

Oι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις και τα fillers δεν είναι η αρχή και το τέλος για μια ανόρθωση της επιδερμίδας του προσώπου ή για μια λείανση των ρυτίδων. Μέσω του επιμελούς μασάζ, των αποτελεσματικών προϊόντων και μιας σειράς εναλλακτικών θεραπειών που μπορείτε να εφαρμόσετε από ειδικούς, θα καθυστερήσετε πολύ μέχρι να δείτε χαλάρωση και έντονες γραμμές έκφρασης στο πρόσωπό σας. 

Βελονισμός 
Στη γλώσσα των ειδικών θεραπευτών η μέθοδος ονομάζεται «Aculifting», και πρόκειται για μια τεχνική κατά την οποία τοποθετούνται περίπου 20 βελόνες στα σημεία του προσώπου που συνδέονται με τους μεσημβρινούς που συνδέουν όλα τα όργανα του σώματος. «Οι βελόνες συστέλλουν με φυσικό τρόπο τους μυς που είναι υπεύθυνοι για τη χαλάρωση του δέρματος ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την παραγωγή μεγαλύτερων ποσοτήτων κολλαγόνου και ελαστίνης. Μετά από έξι συνεδρίες, το δέρμα εμφανίζεται πιο σφιχτό, περισσότερο τονωμένο και εξαιρετικά λαμπερό», λέει η Shali Rassouli, επαγγελματίας βελονίστρια, θεραπεύτρια της κινεζικής ιατρικής και ειδικός στην κοσμητική διαδικασία Aculifting. 

Μασάζ Kobido 
Γνωστό ως Ιαπωνικό μασάζ προσώπου, το Kobido διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος, τη λεμφική παροχέτευση και την αποβολή των τοξινών. Εναλλάσσοντας κινήσεις μεταξύ ήπιων τσιμπημάτων, τριβής, ζύμωσης και ολίσθησης των δαχτύλων σε όλο το πρόσωπο, το συγκεκριμένο μασάζ ανακουφίζει από την ένταση και οδηγεί σε μια πιο τονωμένη και σφριγηλή επιδερμίδα. «Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη θεραπεία και μπορούν να διατηρηθούν με μηνιαίες επαναλήψεις», αναφέρει ο Dr. Shogo Mochizuki, επίσημος Master της αρχαίας μεθόδου αισθητικής θεραπείας Kobido.

Luxopuncture
Αυτή η καινοτόμος αισθητική τεχνική βασίζεται στη διέγερση της λεμφικής παροχέτευσης και της μικροκυκλοφορίας προάγοντας την συστολή των ινών του κολλαγόνου, με τη βοήθεια μιας υπέρυθρης φωτεινής δέσμης η οποία κατευθύνεται σε συγκεκριμένα σημεία-νευρικές απολήξεις στο σώμα και στο αυτί -οι οποίες συμπίπτουν με τα σημεία που εστιάζει ο παραδοσιακός βελονισμός. «Η φωτεινή δέσμη που εκπέμπει η ειδική συσκευή ουσιαστικά υποκαθιστά την βελόνα και βοηθά να αποκατασταθεί η λειτουργία διαφόρων  οργάνων με τρόπο παρόμοιο με αυτόν του κλασικού βελονισμού», λέει η ειδική θεραπεύτρια-αισθητικός Céline Boublil με έδρα το Λονδίνο, προσθέτοντας: «Μετά από οκτώ συνεδρίες Luxopuncture κατά μέσο όρο, η επιδερμίδα ανακτά ολικά την ικανότητά της να αντιστέκεται σθεναρά στο νόμο της βαρύτητας». 

Κινεζικό Facelift 
Αυτή η αρχαία τεχνική διεγείρει τους μύες του προσώπου και ενθαρρύνει την καλύτερη κυκλοφορία της ενέργειας. «Στοχεύοντας σε σημεία του βελονισμού που βρίσκονται όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο κρανίο, στο λαιμό και στον αυχένα, το κινεζικό facelift χαλαρώνει τους μυς σε όλες αυτές τις περιοχές ενώ ταυτόχρονα διεγείρει με ήπιο τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου εξομαλύνοντας τις ρυτίδες και διεγείροντας τη λεμφική παροχέτευση», αναφέρει η Amanda Beisel, αισθητικός, βελονίστρια και ιδρύτρια της Κλινικής Ολιστικής Αναζωογόνησης SKN στον Καναδά.

Ενδερμολογία 
Αναπτύχθηκε από τον Γάλλο μηχανικό Louis-Paul Guitay, και αποτελεί σήμερα την πιο αγαπημένη μέθοδο αντιγήρανσης των celebrities. Η τεχνική βασίζεται σε μικρομασάζ στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, με τη χρήση μιας μικρής φορητής συσκευής η οποία περνά πάνω από το πρόσωπο και το λαιμό. Σύμφωνα με δεκάδες κλινικές μελέτες, η μηχανική διέγερση που επιτυγχάνεται με τη μέθοδο Endermolift, οδηγεί στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και την διέγερση των ινών κολλαγόνου, βοηθώντας το πρόσωπο να δείχνει αμέσως μετά τη θεραπεία φρέσκο, τονωμένο και ξεκούραστο.  

THE BEAUTY TEAM