Η Amanda Seyfried σε μια στιγμή αποθέωσης της ομορφιάς του παλιού Χόλιγουντ

i-amanda-seyfried-se-mia-stigmi-apotheosis-tis-omorfias-tou-paliou-xoligount
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Δείτε την συγκλονιστική μεταμόρφωσή της για τα τα Βραβεία Κριτικής Επιλογής του 2021.

Στις 7 Μαρτίου, μία ήταν η εμφάνιση που έκλεψε την παράσταση στα κινηματογραφικά βραβεία των κριτικών του Χόλιγουντ, έστω και εάν η εκδήλωση δεν περιελάμβανε κόκκινο χαλί αλλά διαδικτυακές παρουσίες των σταρ (εξαιτίας του Covid-19). Ήταν αυτή της 35χρονης ηθοποιού, τραγουδίστριας και στιχουργού: «Αν παρομοιάζαμε την εικόνα της Amanda με κοκτέιλ, θα αποτελείτο από μια μεζούρα Greta Garbo, δύο μεζούρες Liza Minnelli και μερικές σταγόνες Charlie Chaplin στην κορυφή», δήλωσε στην Vogue η κορυφαία στυλίστρια του Χόλιγουντ Elizabeth Stewart.
Παρατηρώντας προσεκτικά κάθε εκατοστό της συνολικής εμφάνισης της Seyfried -ως υποψήφια για βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου στην ταινία Mank- δεν υπάρχει αμφιβολία να μη συμφωνήσετε με την γνώμη της Stewart.  

«Συνδυαστικά με το outfit της Seyfried, θέλαμε το μακιγιάζ της να είναι το ίδιο δυνατό και όμορφο με μια ελαφρά υποψία παιχνιδιού», δήλωσε η makeup artist Genevieve Herr, η οποία ήταν υπεύθυνη για την θεαματική μεταμόρφωση της ηθοποιού, λίγες ώρες πριν εμφανιστεί στο Zoom της εκδήλωσης. «Η έμφαση δόθηκε κυρίως στο μακιγιάζ των βλεφάρων και των χειλιών, επιχειρώντας να μεταφέρουμε στο πρόσωπό της την αίγλη του παλιού Χόλιγουντ -μια εποχή που αποτέλεσε το αποκορύφωμα της θηλυκότητας χωρίς υπερβολικούς και περιττούς χρωματικούς συνδυασμούς, παρά μόνο λάμψη, φωτεινότητα και ένταση», είπε στην Vogue η Herr. 

«Το σίγουρο είναι πως η Amanda κάνει από μόνη της μια καταπληκτική δουλειά όσον αφορά στην φροντίδα της επιδερμίδας της, οπότε δεν χρειάστηκε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο για την προετοιμασία και την εφαρμογή του μακιγιάζ. Ήταν ο τέλειος καμβάς για κάθε makeup artist, και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό», λέει η Herr, προσθέτοντας: «Αυτό που περισσότερο λάτρεψα στην Amanda ήταν η διάθεσή της να μεταμορφωθεί στην Marion Davies (Σ.Σ.: η θρυλική ηθοποιός των 30’s, την οποία ενσαρκώνει με μοναδικό τρόπο η Seyfried στην αριστουργηματική ασπρόμαυρη ταινία “Mank” έν έτει 2021), επιμένοντας σε κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Ήταν μια αληθινή αποθέωση της ασυναγώνιστης ομορφιάς του παλιού Χόλιγουντ, που ακόμη και σήμερα θεωρείται ως το ιδανικό look για κάθε γυναίκα που θέλει να σαγηνεύει τους πάντες με το βλέμμα και το χαμόγελό της». 

THE BEAUTY TEAM