H Cindy Crawford και η Kaia Gerber μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον διαλογισμό

h-cindy-crawford-kai-i-kaia-gerber-moirazontai-tin-idia-agapi-gia-ton-dialogismo-kaia-gerber-moirazontai-tin-idia-agapi-gia-ton-dialogismo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Μια μαμά στα 55 της καθοδηγεί την 19χρονη κόρη της στα μονοπάτια της εσωτερικής γαλήνης, προς όφελος της εξωτερικής ομορφιάς.

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού, που πηγάζουν το ίδιο διάφανες, γαλήνιες και πανέμορφες από μια αστείρευτη πηγή αιώνιας ομορφιάς. Είναι τα γονίδια, βλέπετε. Μπορεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της προσοχής να είναι η Kaia Gerber, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα πως το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά, όμως στα 55 της, η μαμά Cindy εξακολουθεί να επιδεικνύει την αύρα του  top model μέσα από μια επιδερμίδα που πολλές νεότερές της -ίσως και η ίδια η κόρη της- θα ζήλευαν.

Ποιο είναι αυτό το μυστικό; Όπως η Gerber λέει σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, «...είναι οι τόνοι ευεξίας που ανακάλυψα όλο τον περασμένο χρόνο μέσα στην καραντίνα, μέσα από τη χρήση των κρυστάλλων στην ρουτίνα ομορφιάς μου. Είναι κάτι που μου έμαθε η μητέρα μου, και το οποίο θέλω να κουβαλώ μαζί μου ακόμη και όταν τελειώσει ο εφιάλτης της πανδημίας».

Η κόρη της Crawford αποκάλυψε πως έχει δεκάδες τέτοιους πολύτιμους κρυστάλλους δίπλα από το κρεβάτι της, οι οποίοι “φορτίζουν” την επιδερμίδα της λίγο πριν κοιμηθεί και αφού έχει εκτελέσει μια 20λεπτη συνεδρία διαλογισμού. «Η μητέρα μου με μύησε στην ιεροτελεστία του διαλογισμού με τη βοήθεια κρυστάλλων, κατά τη διάρκεια του οποίου επικεντρώνομαι στην αναπνοή μου -εισπνέω μετρώντας μέχρι το 4 και εκπνέω μέχρι το 8. Μετά, κοιμάμαι σαν πουλάκι, απολαμβάνοντας το επόμενο πρωί τα τεράστια οφέλη ενός πλήρους beauty sleep, όπως ακριβώς κάνει και η μητέρα μου εδώ και 30 χρόνια», λέει η Gerber.

THE BEAUTY TEAM